În dubla contând pentru etapa a 5-a din Superliga Națională de polo, formația pregătită de Dorin Costrăș a demonstrat că este net superioară uneia dintre contracandidatele la podium. Astfel, la capătul unor partide în care niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei, CSM Digi a învins 12-7 (4-0, 3-3, 4-2, 1-2) şi 12-8 (5-2, 3-4, 3-0, 1-2) pe Dinamo București În Bazinul „Ioan Alexandrescu”.

Reconstrucția merge bine la principala echipă de polo a orașului care, în două confruntări cu una dintre formațiile din partea de sus a clasamentului, a demonstrat că este net superioară. Cele două victorii au fost anticipate de către tehnicianul Dorin Costrăș ale cărui afirmații de dinaintea celor două dispute referitoare la forma în care se află elevii săi s-au dovedit a fi complet acoperite. Ambele partide au avut aproximativ aceeași desfășurare, cu echipa gazdă începând în forță situația care a făcut ca după primele 8 minute orădenii să aibă un avantaj de cel puțin trei goluri. În sferturile secunde, băieții de la CSM Digi s-au mulțumit să-și conserve avatnajul urmând ca apoi, în sferturile cu numărul trei să tranșeze definitiv soarta partidelor. Pe parcursul secvențelor decisive, cei doi tehnicieni orădeni au introdus în bazin jucătorii mai puțin utilizați și pe cei foarte tineri. Aceștia au avut forța să păstreze avantajul creat până la acel moment astfel că CSM Digi a obținut două victorii perfect logice în fața unui adversar la fel de tânăr dar nu tot atât de valoros. În urma acestor două succese, vicecampioana și-a consolidat poziția a doua în clasament, lider fiind Steaua București. În etapa viitoare, orădenii vor juca tot în propriul bazin, cu AMEFA Arad, iar în ultima rundă a turului se va deplasa la Bucureşti pentru derby-ul cu Steaua.

CSM Digi: G. Pjetlovic, Gavriş - Vancsik 0+1, Dobre, Czenk 1+0, I. Szabó 4+2, R. Szabó 2+1, Rocca 2+2, Kováts 0+1, Gergelyfi 1+3, R. Georgescu 0+1, Koopman 1+1, Remeş 1+0, N. Ilisie.

Antrenor: Dorin Costrăş.

Dinamo: Ţic, Nagy - Buică, Filotti 1+0, Fulea 2+1, Sachetti, Prioteasa 0+1, Dragomirescu, Demeter 0+2, Iliescu 1+0, Fornea 3+0, A. Georgescu 0+3, Vrânceanu 0+1.

Antrenor: George Georgescu.