CSM CSU Oradea s-a deplasat la Constanța pentru continuarea seriei cu CSM din localitate în primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin. Cu 2-0 la general după partidele jucate la Oradea, roș-albaștrii mai au nevoie de un succes pentru calificarea în semifinale. Îl pot obţine în această seară, de la ora 20.00, într-un joc transmis în direct pe FRB TV (YouTube).

La Oradea, CSM CSU a câştigat uşor primul joc, scor 104-78, şi cu ceva emoţii pe cel de-al doilea, scor 91-82. De această dată, constănţenii vor avea parte de susţinerea publicului, dar şi de o presiune suplimentară, în condiţiile în care meciul are caracter decisiv pentru ei. Se anunţă un joc foarte disputat, mai ales că echipa gazdă este recunoscută pentru intensitate și agresivitatea cu care evoluează îndeosebi în partidele de pe teren propriu.

Dincolo de avantajul scorului general, CSM CSU Oradea are o experienţă superioară a meciurilor cu miză, fiind de aşteptat să tranşeze în minimum de jocuri calificarea în semifinalele campionatului, unde ar întâlni câştigătoarea duelului CSO Voluntari - BC Sibiu. Ilfovenii au câştigat cu 91-89 primul joc de acasă, al doilea fiind programat tot la Voluntari, astăzi, de la ora 19.00.