Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 200

Marcatori:  Dumbrăveanu 53 autogol, Gavriș 63, 86

Cartonașe galbene: Pele, Ștefan / Mândru, Gavriș, Ciobriș.

CSO: Fofiu - Norocea (65 Pașca), Ștefan, Dumbrăveanu, Toma, Tat (59 Haica),  L. Bogdan, D. Pele (80 Galea), I. Pantea, Lazea, Matei (65 Botan).

Antrenor: Sandu Balaj.

CS: Odobasianu - Fl. Popa, Foghiș, Stan, Mândru, R. Pirtea, G. Popa, Degău, Tipea (60 Măran), Gavriș, Țirban (52 Ciobriș).

Antrenor: Vlad Silaghi.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Florin Toia și Alex Perțe, asistenți.

Observator AJF: Ioan Olar.

Derby-ul din Depresiunea Beiușului s-a disputat între două vecine și mari rivale, într-o conjunctură nefavorabilă ambelor, deoarece în etapa trecută au fost „șifonate” cu același scor, 0-3, șteienii pe propria arenă, în timp ce beiușenii la Oșorhei.  Meciul s-a disputat în cadrul etapei a 16-a, amânată din cauza timpului nefavorabil la aceea vreme.

Dar, după cum se știe, întotdeauna confruntările dintre vecini generează ambiții aparte în care fiecare dorește să „explice” celuilat că de fapt el deține supremația în „teritoriu”, iar această partidă nu a făcut excepție de la regulă, chiar dacă în prima repriză fotbalul a fost foarte scump la vedere. De fapt au fost cele mai subțiri 45 de minute văzute vreodată între cele două combatante în care de această dată ingredientele care fac deliciul tribunei au lipsit aproape cu desăvârșire. Dr. Pele (4) a trimis, din marginea careului mic, o lovitură puternică de cap, însă Odobasianu a fost la post, după care mingea a fost „plimbată” mai mult la centru terenului, iar pe final Matei (41) nu a profitat de cadoul făcut de defensiva beiușeană. Momentul psihologic a întâlnirii s-a consumat la prima fază, a reprizei a doua, derulată în careul oaspeților când Odobasianu a avut un reflex senzațional în situație de unu la unu cu Matei (49), salvând un gol gata făcut. Primul șut, atenție, înspre poarta șteienilor a fost trimis, alături, de V. Degău (51), dar totuși, paradoxal, oaspeții au preluat conducerea fără a trimite un șut pe spațiul porții. Interesant, dar totuși real, deoarece scorul a fost deschis prin autogolul lui Dumbrăveanu (53), unul în care mingea a fost bine „plasată” lângă bară, fără replică pentru Fofiu. Pur și simplu acest autogol a turnat „plumb” în ghetele șteienilor, care s-au „tăiat” vizibil, fapt de care oaspeții au profitat din plin majorând scorul (0-2) prin ex-șteianul Gavriș (63).  După desprindere, beiușenii au știut să gestioneze foarte bine situația din teren, unde au stopat cu mult calm toate încercările șteienilor de a reveni în joc, cu o singură excepție, când Toma (69) a creat iluzia golului, însă mingea a „șters” plasa laterală. Eforturi de a schimba ceva în economia jocului au mai făcut șteienii, însă fără a realiza nimic, din contră au mai încasat un gol prin același Gavriș (86), care pur și simplu a „zburdat” pe lângă foștii lui colegi, taxând din plin nesincronizarea acestora din linia defensivă, stabilind scorul final, (0-3). Așadar, pe o suprafață de joc impecabilă (felicitări celor care întrețin gazonul) șteienii bifează a doua înfrângere consecutivă, la același scor, în fața unui adversar care contabilizează prima victorie din retur, iar mâine vor întâlni, tot pe teren propriu, echipa de pe locul doi, Universitatea Oradea, într-un meci care se anunță deosebit de interesant.