CSM Oradea a dominat și în acest an Campionatul Național de judo pe echipe Under 23, desfășurat la Izvorani. Echipa pregătită de antrenorii Emil Morar și Dan Fâșie a devenit campioană națională la tineret, categorie la care au participat șase cluburi.

După un prim tur liber, formația orădeană a dispus în semifinale de CSM Constanța, scor 3-2, pentru ca în finală să învingă mai clar pe CSM Pitești, cu 4-1, într-o reeditare a confruntării din ultimul act de anul trecut, câștigată de gruparea orădeană cu 3-2.

CSM Oradea i-a avut în componență pe Flavius Lungu, Sebastian Fudulu (66 kg), Ioan Dzitac, Robert Boldoș (73 kg), Mihail Latisev, Maxim Țugulea (81 kg), Alex George Creț, Sofian Popa (90 kg), Alex Bagrin, Alex Mierluț (+90 kg).

Clasamentul final al CN U 23: 1. CSM Oradea; 2. CSM Pitești; 3. CSM Constanța, CSM CFR CSȘ Ploiești; 5. CSM 2007 Focșani, CSȘ Mircea Eliade București.

Cu acest prilej s-a desfășurat și finala Campionatului Național de Ne Waza (lupte la sol) pentru tineret, competiție în care Ioan Dzitac a devenit campion național la categoria 81 kg, iar Flavius Lungu vicecampion național la 66 kg.