Handbalistele de la CSU Oradea au pierdut neașteptat deplasarea de la Râmnicu Vâlcea la finele unei dispute cu o echipă foarte tânără. Partida, care a contat pentru etapa a 8-a din Seria C a Diviziei A, s-a terminat 37-34 (17-16) în favoarea formației gazdă.

După succesul important obținut pe propriul teren cu satelitul Gloriei Bistrița, formație în care se aflau câteva jucătoare de la prima echipă, orădencele au pierdut următoarele două jocuri, surprinzător, la Baia Mare cu CNOPJ, prin proporția scorului și, la fel de neașteptat, la Râmnicu Vâlcea, cu echipa Centrului Național de Excelență, de data aceasta ca rezultat. Așadar bihorencele dau o dovadă clară de inconstanță demonstrând că pot face meciuri excelente și imediat să dărâme tot ceea ce au construit anterior atât de frumos. În urma acestui nou eșec, al 4-lea stagional, CSU Oradea ocupă locul al 4-lea cu 12 puncte adunate după 4 succese dar pare să fi pierdut, cel puțin pentru moment, contactul cu cele trei echipe de pe podium, CSM Deva (24 puncte), CNOPJ Baia Mare (19 p) și CSU Cluj-Napoca (16 p).

În ultima etapă a turului de campionat dar și din acest an calendaristic, CSU Oradea va evolua sâmbătă, de la ora 11.30, pe teren propriu, împotriva echipei CSU Reșița, penultima clasată.