Poloiștii U15 și baschetbalistele din cadrul aceleiași categorii de vârstă de la Crișul Oradea au fost angrenați în competiții naționale la finele săptămânii trecute. Dacă elevii lui Ciprian Cîmpianu de la polo au obținut 4 succese în tot atâtea partide, tot victorioase au fost și baschetbalistele U15 care au câștigat cele două jocuri susținute la Sfântu Gheorghe.

Desfășurat în Bazinul Crișul din Oradea, de vineri până duminică, cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Național de polo pentru juniori III a fost prilejul perfect pentru copiii pregătiți de către Ciprian Cîmpianu să facă o nouă demonstrație de forță câștigând categoric toate cele 4 confruntări. Rezultate înregistrate: 12-4 cu Corona Brașov, 32-2 cu H2O Târgu Mureș, 29-3 cu Amefa Arad și 26-2 cu Viitorul Cluj-Napoca. Unirea Alba Iulia nu a participat la competiție din cauza faptului că 7 sportivi din lotul echipei au fost depistați cu Covid-19. În urma acestor succese, orădenii și-au asigurat calificarea în faza finală de pe primul loc.

Crișul Oradea polo U15: Bakó Gergő, Feke Denis, Laya Lucas, Malița Denis, Mérai Lásyló, Nagy Baniamin, Orient Michael, Orsos Roland, Pop Cotuna Adrian, Popa Cosmin, Popa Flavius, Popa Mihuța Alex, Szűcs Peter, Tohotan Cristian, Vușcan Matei. Antrenor: Ciprian Cîmpianu.

Baschetbalistele U15 sunt invincibile

Tot la finele săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, la Sfântu Gheorghe, baschetbalistele U15 de la Crișul Oradea au susținut două etape din cadrul fazei a III-a a campionatului național dedicat acestei categorii de vârstă. Ambele jocuri s-au încheiat cu victoria bihorenceleor care au dispus 82-26 de gazdele de la CSȘ Sfântu Gheorghe și 62-60 de Sportul Studențesc București. Până la acest moment, fetele pregătite de către soții Ioana și Daniel Anica, precum și de Salamon Bela, au 9 succese, dintre care unul la „masa verde”, din tot atâtea posibile, obținute în actuala ediție de campionat. Cu un asemenea bilanț, orădencele conduc Grupa I din CN de baschet feminin U15.

Crișul Oradea baschet feminin U15: Salamon Vivien, Bunghiu Ioana, Ehik Orsolya, Gavrilă Alesia, Jurcan Ingrid, Kerezsi Victoria, Lazăr Adelina, Mardale Sânziana, Maxim Ștefania, Moldovan Ariana, Popescu Andra, Stokker Ingrid, Nedelcu Ilisie Georgiana. Antrenori: Ioana Anica, Daniel Anica, Salamon Bela.