Stadion: Biharea

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Varga 13, A. Micula 18, Lazea 36, Monea 52 / C. Bulz 63

Cartonașe galbene: A. Ienciu, Monea / Toma

Biharea: Terme - Bercea, A. Ienciu, V. Ienciu, Tulvan (46 Belea),Varga, Tomelia, A. Micula, Bulcău (82 Teglaș), Vl. Lazea, Monea.

Delegat: Ioan Porge.

Universitatea: Măgureanu - Urbanowschi (62 Costea), Bulz, Boneta, D. Jurcă, Pop, Ferik, Gavrilaș, Toma, Ilieș, Nylvan (60 Moskola).

Antrenor: Lucian Stance.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Cristian Gozman și Alex Perțe, asistenți.

Observator AJF: Mircea Bărcan.

Dacă în precedenta deplasare din Depresiunea Beiușului, mai precis în etapa a 21-a, „studenții” orădeni predau o lecție convingătoare de fotbal celor de la CSO Ștei, câștigănd cu 5-0, de această dată au rămas corigenți tocmai în compania ultimei clasate, care practic a trecut la „catedră” predând o lecție usturătoare unor „elevi visători”.

Incredibil ce s-a întâmplat lângă „Apa Boiului”, unde nici cel mai fanatic susținător al vășcăuanilor nu putea anticipa, dar nici spera, deznodământul unei partide în care echipa oaspete era clar favorită în fața unui adversar de mult consolat cu situația din clasament. Un spectator care ar fi pășit pentru prima oară pe acest stadion cu siguranță ar fi afirmat că jucătorii din fruntea clasamentului sunt cei echipați în tricouri roșii (vășcăuanii), după modul în care au început, dar și evoluat, pe durata acestei confruntări, în care practic spiritul de echipă a fost unul ca din vremurile bune, însă acum apuse, din păcate pentru acest mic orășel de sub Apuseni. Antrenorul Dorin Boca nu a luat loc pe banca tehnică, datorită suspendării, însă, sub „bagheta” președintelui de onoare a gazdelor, Ioan „Ness” Porge, vășcăuanii au reușit cel mai bun meci din actualul campionat, reușind o victorie categorică în care au făcut o mare risipă de energie, prin care și-au „sufocat” pur și simplu partenerul de întrecere, unul uluit de atitudinea partenerului de întrecere. Lazea (9) a executat o lovitură liberă, greu parată de Măgureanu, după care Monea a „așezat” un balon pentru lovitura de cap a lui Varga (13) care a reușit deschiderea scorului (1-0). Golul a dat aripi vășcăuanilor care s-au năpustit asupra adversarului, însă, în aceeași fază, V. Ienciu (15) și Varga au fost „blocați” în fața careului mic, la șuturile expediate. Totuși, elanul gazdelor nu a putut fi „tăiat”, iar diferența (2-0) s-a consemnat câteva minute mai târziu în urma unui șut a lui A. Micula (18) care a poposit în vinclu. O perioadă scurtă de timp jocul a fost ceva mai domolit, după care Vlad Lazea (36), cel mai bun jucător de pe teren, a „plutit” cu mult peste fundașii adverși, reușind un gol de zile mari (3-0). Dacă punctăm faptul că orădenii au trimis mingea înspre poarta adversă pe final de repriză, prin Gavrilaș (40), dar pe lângă poartă, putem afirma că scorul pauzei a fost conform cu realitatea din teren, adică unul de... neprezentare. După pauză, sigur „treziți” din vis, de Lucian Stance, orădenii au avut o ocazie bună de gol, dar Terme a avut o intervenție eficientă la șutul puternic, din apropiere, a lui Nylvan (48). În plină dominare a studenților, un contraatac fulgerător purtat pe partea dreaptă de Bulcău a fost materializat de Monea (52), care a înscris în poarta goală (4-0).  Varga (61) putea mări diferența, dar reflexul lui Măgureanu a fost la înălțime, în timp ce, exasperat de nerealizările colegilor, ex-șteianul C. Bulz (63) a urcat în atac, iar în urma unei lovituri de cap a reușit să înscrie (4-1), fixând scorul final, deoarece la ultima fază a meciului un fundaș orădean a respins un șut expediat de V. Ienciu (90), care se îndrepta înspre poarta goală. În ultimele minute, văşcăuanii au evoluat cu un om în minus, deoarece un jucător a părăsit suprafaţa de joc, iar pe foaia de arbitraj nu aveau trecute decât două rezerve.