Stadion: „Francisc Matei” Beiuș

Spectatori: 103

Marcatori: Laslău 60, Sergiu Ciocan 79

Cartonașe galbene: Szatmari / Ardelean

CS Bihorul: Darius Laza - Sârb, Szatmari, Buz (65 Mîndru), Denis Laza, Fl. Popa, Mihoc, Tipea, Rareș Bîrz (70 C. Dan), Țirban, Maria (70 Alexa).

Antrenor: Alin Popa

CAO: Ruska - Varodi, Letan, Alungi, Laslău (63 Pașca), Tenche (46 Torok), Balog, Panti, Blagea (76 Ardelean), Ciocan, Costea (75 Hassan Amir).

Antrenor: Florin Farcaș și Dorin Mihuț.

Arbitri: Bogdan Tocuț - la centru, Radu Bandula și Marius Andor, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiuș).

Aflați într-o situație delicată în clasament, beiușenii își puneau, totuși, speranțe în întâlnirea cu orădenii pentru a nu se „adânci” în zona „nisipurilor mișcătoare”. După acest meci, însă, planurile lor au fost complet spulberate, iar prin înfrângerea suferită au „alunecat” vertiginos, preluând  „lanterna roșie”, datorită victoriei, surprinzătoare, a celor din Aleșd în disputa de la Oșorhei.

 Speranțele gazdelor într-un rezultat bun au fost spulberate după pauză, când orădenii au marcat de două ori, însă tot de atâtea ori au acuzat și beiușenii neregului în suprafața adversă de teren. Mai precis, în minutul 53 au reclamat un henț în suprafața de pedeapsă, însă centralul a indicat lovitură de colț, iar la faza premergătoare primului gol au acuzat tot un henț la cel care a dat pasa din care oaspeții au preluat conducerea. Trebuie remarcată atitudinea mult schimbată în bine a gazdelor față de precedentele meciuri, în care dorința de victorie a fost una vizibilă, însă  adversarul întâlnit s-a dovedit unul greu de „răpus”. După un start de meci destul de echilibrat orădenii au avut prima șansă de gol, dar bara transversală a fost aliata gazdelor în minutul 20, pentru ca cinci minute mai târziu Mihoc să trimită, cu capul, puțin alături, iar Fl. Popa (32)   să șuteze peste poartă. Sergiu Ciocan (33, 39, 41) a avut bune oportunități fără rezultat pe tabela de marcaj. Start electrizant în partea a doua când lovitura de cap a lui Costea (49) a izbit bara transversală, iar din marginea careului mic șutul puternic trimis de Torok a avut aceiași soartă. După faza incriminată din minutul 53, oaspeții au înscris, (0-1) prin Laslău (60) în urma unei acțiuni personale. Chiar dacă jocul a dat impresia unui echilibru, acesta s-a „rupt” când golgheterul Sergiu Ciocan (79) a reușit desprinderea, (0-2). Beiușenii puteau reveni în joc, dar Țirban (80) a ratat din interiorul careului mic, în timp ce egoismul lui S. Ciocan (87) a privat echipa oaspete de încă un gol, deoarece acesta a șutat pe lângă bară, în locul unei pase la Pașca, complet liber în fața porții. Prin acest eșec situația beiușenilor devine una delicată în clasament, însă, cu siguranță, Alin Popa va găsi soluții pentru a redresa acest moment mai puțin fast prin care trece echipa. În ciuda înfrângerii, trebuie remarcat debutul, în rol de titular, a talentatului junior Rareș Bîrz, care s-a remarcat prin clarviziune în joc, eliminând acel trac care, de obicei, se „instalează” în fața propriilor suporteri.