Patru echipe bihorene de junioare 4 au fost protagonistele unui turneu amical de handbal dotat cu Cupa Mărțișorul. Competiția desfășurată la sala de sport a Școlii Gimnaziale Dacia din Oradea a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Bihor (președinte, ing. Pavel Mercea), în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor (director Petruț Drăgan).

La turneu au participat echipele ACS Alpha Oradea, CS Dinamic Marghita, ACS Triumph Oradea și Valea Ierului, care au jucat fiecare cu fiecare, rezultând următoarea ierarhie: 1. ACS Alpha Oradea; 2. Valea Ierului; 3. CS Dinamic Marghita; 4. ACS Triumph Oradea.

Toate participantele la turneu au fost premiate cu diplome, cupe și mingi de handbal. De asemenea, s-a mai acordat un premiu special pentru cea mai bună jucătoare, Iulia Iagăr, nepoata regretatului om de handbal Carol Iagăr.

 „Organizatorii acestui eveniment aduc mulțumiri sportivelor și profesorilor acestora, arbitrilor, asistenței medicale și tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei frumoase și reușite acțiuni sportive. De asemenea, mulțumim domnului director prof. Alin Florin Novac Iuhas, mereu gata să sprijine necondiționat sportul local. Fiind un manager de succes, acesta înțelege foarte bine importanța sportului în procesul de educație al elevilor”, a declarat președintele Asociației Județene de Handbal Bihor, ing. Pavel Mercea.