Spadasina Andrea Muntean, de la CS Crişul Oradea, s-a întors cu două medalii de la Campionatele Naționale de Spadă pentru Cadeți și Juniori, desfășurate la București. La ambele categorii de vârstă, sportiva pregătită de Nicolae Ille s-a clasat pe locul secund.

În întrecerea junioarelor, la care s-au înscris 54 de concurente, Andrea a dispus în șaisprezecimi de Sophia Petrosianu (CS Satu Mare, 15-13, în optimi de Alexandra Drăgan (LPS Bihorul Oradea, 15-11), în sferturi de Renata Axinte (CS Dinamo Bucureşti, 15-13), iar în semifinale a învins-o de Andrada Ghica (CS Dinamo Bucuresti, 15-13). În finală, orădeanca a fost învinsă de Bianca Moroianu (CSA Steaua Bucureşti, 7-15).

În concursul cadetelor, Andrea a învins în șaisprezecimi pe Diana Tufan (Farcul Constanța, 15-12), în optimi pe Julia Kurtinecz (LPS Satu Mare, 15-14), în sferturi de Diana Creţu (CSM Corona Brașov, 15-10), în semifinale de Maria Alina Alexandrescu (LPS Craiova, 15-10), pentru ca în finală să se recunoască învinsă în fața Nataliei Constantin (CSS Steaua Bucureşti, 13-15). Pe tabloul de concurs s-au aflat 65 de sportive.

Aceste rezultate au propulsat-o pe prima poziție în clasamentul de cadete al Federației României de Scrimă, care-i conferă calificarea la Campionatele Europene și Mondiale de Cadeți și Juniori din acest an.

 Tot la cadete, Mara Mazilescu (CS Crişul Oradea) a depăşit turul I, dar s-a oprit în șaisprezecimi, iar Ana Muntean a pierdut în turul inaugural.