Într-o perioadă în care majoritatea oamenilor au avut un program mai lejer, luptătorul Adrian Maxim s-a pregătit asiduu pentru primele provocări din 2020. Pe 11 ianuarie, Adrian va fi protagonistul unei gale în China.

 „Pentru mine, în această perioadă meniul principal a constat în antrenamente specifice și alergări. Mă pregătesc intens pentru că în 11 ianuarie voi lupta în China într-o gală din promoția WLF. M-am antrenat și de Crăciun și în ultima zi a anului, vreau să câștig, să încep anul cu bine”, a afirmat Maxim, care speră ca în 2020 să aibă cât mai multe meciuri în gale importante de K1.

 „Îmi doresc să fiu sănătos, să fiu ferit de accidentări și să am prestații cât mai spectaculoase în ring”, a declarat Adrian.

2019 a fost un an bun pentru luptătorul bihorean. „Am avut șapte meciuri din care am câștigat cinci. Mi-am mai adăugat în palmares centura WKU Golden Fighter. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, sponsorilor, prietenilor și celor care au avut încredere în mine. Preconizez un an 2020 mult mai bun și mai exploziv”, a adăugat Adrian

După lupta din  China, Maxim se va pregăti pentru promoția „OSS Fighters”, urmând să evolueze  în 8 februarie la Sala Polivalentă din București, cu un luptător olandez.