Arbitrii bihoreni de fotbal au fost protagoniştii unor acţiuni umanitare în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă. La iniţiativa Asociaţiei Cavalerii Fluierului, aceştia au donat sânge la Centrul de Transfuzii Oradea şi au oferit pungi cu cadouri unor copii cu nevoi speciale.

 

"Putem spune că această acţiune are un caracter permanent, având în vedere faptul că arbitrii sunt donatori constanţi, ei răspunzând şi în cursul anului apelurilor umanitare de ajutorare cu sânge, pentru salvarea vieţii unor semeni", a declarat Laurenţiu Danşa, preşedintele Cavalerilor Fluierului.

Tot în această perioadă, Asociaţia Cavalerii Fluierului a oferit pungi cu cadouri copiilor din clasa I DSM (Deficienţe Sensoriale Multiple) de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluziva "Cristal" Oradea. "Sunt bucuros ca am reuşit să implic un număr mare de arbitri în acţiuni de responsabilitate socială. De asemenea, pe această cale, doresc să le mulţumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv şi celor care au fost implicaţi în acţiunile desfăşurate de către Asociaţia Cavalerii Fluierului", a adăugat Laurenţiu Danşa.

Printre arbitrii implicaţi în acţiuni s-au numărat Octavian Şovre, Laurenţiu Danşa, Rareş Vidican, Bogdan Gireadă, Alexandru Corb, Rareş Lakatos, Radu Bitea, Nicolae Tătar, Adina Popa, Paula Popa şi Raul Sturz, dar în zilele următoare exemplul le va fi urmat şi de alţi colegi.