Astfel poate fi caracterizat duelul pe care echipa de handbal feminin pregătită de Doina Ardelean îl are astăzi, de la ora 14.00, în deplasare, cu ultima clasată. Partida contează pentru etapa a 4-a din Seria B a Diviziei A.

 

Ultimul rezultat (30-30) înregistrat de orădence în deplasare cu redutabila FC Argeş face ca speranţele la un deznodământ fericit astăzi să fie destul de mari în contextul în care formaţia din Odorhei a contabilizat înfrângeri pe linie în toate cele trei etape disputate până în prezent, situaţie care o plasează pe ultimul loc al clasamentului. În runda precedentă, gazdele de astăzi au pierdut clar (28-20) cu KSE Târgu Secuiesc, după ce la pauză se aflau în avantaj, 14-12. Asta poate demonstra faptul că ultima clasată are probleme în a gestiona finalurile de meci. „Mergem la Odorhei cu gândul să câştigăm, soarta partidei depinzând, în primul rând, de atitudinea pe care o vom avea în timpul meciului”, a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea. Aşadar, după un debut de campionat care a reliefat starea precară de pregătire cauzată de incertitudinea cu privire la existenţa echipei, CSU Oradea pare să îşi regăsească ritmul după remiza neaşteptată înregistrată cu FC Argeş, formaţie din vârful ierarhiei.

Celelalte partide ale rundei sunt: KSE Târgu Secuiesc - Naţional Râmnicu Vâlcea, Dacia Mioveni - Corona 2 Braşov, SCM Timişoara - Mureşul Târgu Mureş, CSU Reşiţa - Minaur Baia Mare, Crişul Chişineu Criş - CSU de Vest Timişoara şi Olimpic Târgu Mureş - FC Argeş.

Pe primele locuri după trei etape sunt:

1. Minaur Baia Mare - 9 puncte,

2. Corona Braşov - 7 puncte şi

3. FC Argeş - 7 puncte.