Organizatorii meciului aniversar "Fotbalul vremurilor legendare", care a marcat o sută de ani de la înfiinţarea Clubului Atletic Oradea (CAO), au anunţat că în urma evenimentului s-au strâns 21.000 de lei, din vânzarea biletelor şi din donaţii.

Emeric Ienei, antrenorul selecţionatei Ardealului, a declarat că organizatorii au apreciat comportamentul fanilor pe stadion. "Am avut o mare bucurie. Am văzut cum i-au aclamat orădenii pe aceşti jucători mai în vârstă şi cred că acest eveniment va rămâne în amintirea oamenilor. Trebuie să fie un început al unor astfel de evenimente care să apropie naţiunile", a declarat Ienei. În urma evenimentului, din bilete şi din donaţii, s-au strâns 21.000 de lei, bani care vor fi donaţi victimelor accidentului ecologic din Ungaria, potrivit lui Orban Mihaly, preşedintele regional al Consiliului Naţional al Maghiarilor din România (CNMT). El a spus că o parte dintre spectatori au intrat pe stadion fără bilete, din cauza aglomeraţiei, dar au posibilitatea să doneze bani la sediul cabinetului europarlamentar al lui Tokes Laszlo, din Oradea. Meciul aniversar care a marcat centenarul CAO, club de fotbal care a cucerit campionatul în două ţări, România şi Ungaria, s-a desfăşurat, sâmbătă, pe stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea, în prezenţa a circa 3.000 de spectatori, între selecţionata Ardealului şi selecţionata old-boys a Ungariei din anii '50-'60.