O oră de dans, sub cerul liber, va avea loc sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 12.00, în Parcul Libertății, anunță Fundația Comunitară Oradea.

În fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, Clubul Exclusive Dance din Oradea organizează, pe perioada lunilor iulie și august, dimineți dansante în aer liber pentru copii.

„Aceste manifestări sunt menite să fie un prilej de relaționare, recreere și cultivare a gusturilor muzicale”, transmit organizatorii.

În viziunea echipei de la Clubul Exclusive, dansul reprezintă mai mult decât o formă de mișcare, este sport, artă, mod de socializare, mod de relaxare și de exprimare a emoțiilor, cu alte cuvinte, un stil de viață.

Clubul Exclusive Dance și-a început activitatea în anul 2008, când perechea Florin Culda – Oana Veszi au hotărât să își înceapă activitatea ca antrenori, pornind cu pregătirea perechilor de copii pentru performanță. Rezultatele nu au întârziat să apară, ca urmare a entuziasmului și ambiției care îi caracterizează.

„După mai bine de 10 ani de experiență, în care am descoperit talente pe care le-am condus și le-am îndrumat spre performanță, și am oferit cadrul adecvat pentru cei care doresc activități, care să mențină mintea și corpul sănătos, am creat dansul marca Exclusive. Acesta reprezintă o modalitate de autodezvoltare și autoeducare pentru toți cei care ne trec pragul. Considerăm că, prin dăruire și atenția pe care o acordăm fiecărei persoane, oricine poate deveni dansator, indiferent de vârstă...”, este mesajul transmis de Florin Culda și Oana Veszi, antrenorii Clubului Exclusive Dance.