În urmă cu un an, viața Mărioarei Mihoc, de 54 de ani, din localitatea bihoreană Vintere, s-a schimbat radical, femeia urmând să fie supusă anul viitor unei operații pe cord deschis. Din păcate, costurile necesare intervenției chirugicale depășesc posibilitățile materiale ale femeii.

„Viața doamnei Mărioara Mihoc, în vârstă de 54 ani, din localitatea Vintere, avea să ia o întorsătură împotriva sănătății sale. Crescând patru copii, cu toate greutățile vieții, inima acestei mame a început să obosească, dând semne de boală, iar primele simptome au început anul trecut. De atunci, viața domniei sale s-a schimbat radical, urmând lungi internări pe secția de cardiologie. Luna aceasta, diagnosticul pus de o echipă mixtă, formată din medici din Oradea și Timișoara, a impus necesitatea ca femeia să fie operată pe cord deschis”, ne-a spus Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Intervenția chirurgicală va avea loc la Institutul Inimii din Timișoara, operația fiind programată anul viitor, pe 6 ianuarie.

„Doamna Mărioara are nevoie de ajutorul nostru, al oamenilor cu suflet mare, pentru a putea strânge suma necesară de 25.000 lei pentru o inimă bolnavă. În cadrul campaniei umanitare Alături de semenii noștri, și având în vedere că se apropie Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului, credem cu tărie în miracolul că o vom putea ajuta pe doamna Mărioara să adune banii necesari pentru operație”, a adăugat interlocutorul nostru.

Indiferent de caz, Mădălin Carțiș s-a implicat ori de câte ori a fost contactat. 

„Nu eu am ajutat, eu doar am preluat cazurile și am făcut apel către oamenii cu suflet mare, care au posibilitatea și dorința de a se implica. Iar aceștia nu au rămas indiferenți, ajutând la vindecarea celor bolnavi și la sprijinirea celor aflați în nevoie”, ne-a mai spus inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Oamenii cu suflet mare și posibilități materiale o pot ajuta pe doamna Mărioara donând în următoarele conturi:

Cont Lei: RO94BTRLRONCRT0563974201 Mărioara Mihoc
Cont Euro: RO44BTRLEURCRT0563974201 Mărioara Mihoc