Narcis Avram, un băiat de 12 ani din Oradea, care suferă de pareză spastică și hidrocefalie, are nevoie de ajutor.

Născut prematur la doar șase luni, Narcis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Întrucât la naștere cântărea doar 800 de grame, a fost pus în incubator, unde a fost ținut trei luni.

„Copilul s-a născut sănătos, însă, din cauză că a stat trei luni la incubator, a făcut pareză spastică și hidrocefalie. Tot din această cauză, i-au apărut chisturi la cap”, povestește Maria Badea, bunica lui Narcis. Femeia își amintește că, la câțiva ani după naștere, starea copilului s-a agravat, astfel încât a fost supus mai multor intervenții chirurgicale la Cluj. După Cluj, starea lui Narcis s-a ameliorat, însă băiatul are nevoie în continuare de tratament, fizioterapie și tratament medicamentos, care necesită costuri foarte mari, pe care femeia de 70 de ani nu și le permite. De mai bine de cinci ani, atât copilul, cât și mama lui se află în grija femeii, după ce ginerele ei i-a dat afară din casă, refuzând să crească un copil cu handicap. „Ginerele meu a refuzat să crească copilul, preferând să-i dea afară atât pe fiica mea, cât și copilul, pe motiv că micuțul e grav bolnav și nu are rost să investească în tratamentul acestuia”, a precizat Maria Badea.

Bunica lui Narcis a deschis un cont la bancă pentru oamenii cu suflet mare care au posibilitatea și doresc să se implice financiar în vindecarea copilului. Contul unde cei interesaţi îl pot sprijini financiar este: RO22CECEBH0908RON0485285, deschis la CEC BANK, pe numele Nistor Luminiţa, mama lui David. De asemenea, cei care doresc și au posibilitatea pot să-l ajute pe copil direct prin intermediul bunicii lui. Informații suplimentare se pot afla de la Maria Badea, bunica lui Narcis, care poate fi contactată telefonic la numărul: 0746/555.484.