Viitoarele mămici și viitorii tătici sunt așteptați, începând din 3 octombrie, la cursuri gratuite despre îngrijirea micuților, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Școlii Mamei.

Structura programului cuprinde 9 module teoretice on-line, cu durata de minim o oră fiecare, în zilele de luni și joi, ora 17.00, în perioada 3 octombrie - 31 noiembrie 2022.

„Cei interesați se vor putea loga pe platforma noastră (Zoom) după înscrierea pe site-ul scoalamameioradea.ro, folosind formularul de înscriere. Pentru detalii suplimentare vă invităm să urmăriți pagina noastră de facebook, Scoala Mamei Maternitatea Oradea. Înscrierile și logarea NU sunt limitate!”, se afirmă într-un comunicat al organizatorilor.

Cursul se adresează familiei, taticii fiind invitați să se înscrie alături de mămici. Obiectivele Școlii Mamei Maternitatea Oradea sunt mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea  evenimentului important din viața lor, nașterea copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei și identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame dar și a familiilor.

Ediția 22 a Școlii Mamei va începe pe 3 august, la ora 17.00.