Marţi, 14 iulie, la Kokolosh Oradea Plaza, a avut loc un eveniment caritabil, organizat de Asociaţia Lumea lui Iannis, cu scopul de a strange bani pentru proiectul Casa de lângă spital. Participanţii au putut admira expoziţia de fotografie Frumuseţea curajului, a artistului Remus Toderici.

Donaţia minimă sugerată pentru participare a fost de 50 de lei, fiecare bilet fiind participant la o tombolă cu produse oferite de sponsori.
Asociația ,, Lumea lui Iannis” a pus bazele proiectului „#CasaDeLangaSpital” în cadrul căruia în câteva locații sunt puse la dispoziţia pacienţilor oncologici şi aparţinătorilor acestora apartamente dotate şi utilate, de care beneficiarii au parte în mod gratuit.

Asociaţia ,,Lumea lui Iannis” suportă cheltuielile din donațiile și sponsorizările celor cu inimă mare. Şi pentru că un astfel de proiect are nevoie în permanenţă de sprijin, asociaţia a organizat în data de 14 iunie un eveniment caritabil, pe terasa de la Kokolosh. În cadrul evenimentului, la care au participat aproximativ 20 de persoane, invitatul special a fost Sofia Augusta Laza. Discursul susţinut de aceasta a fost centrat pe sănătate ca valoare, tematica fiind „Ce a schimbat carantina în percepţia noastră asupra sănătății”.

Tabloul evenimentului a fost completat de fotograful Remus Toderici, care a prezentat expoziţia Frumusețea curajului. Imaginile artistului fotograf surprind partea frumoasă a luptei cu cancerul pe care o duc femeile surprinse în poze.

Orădenii care vor să se implice în susţinerea proiectului Casa de lângă spital o pot face astfel: donând bani în unul din conturile Asociației Lumea lui Iannis:

EUR- RO74CARP005001202115EU01, PATRIA BANK, SWIFT CARPRO22

RON- RO61INGB0000999908950682, ING BANK, SWIFT INGROBU, donând bani în una dintre urnele care se pot gasi în incinta locurilor de joacă Kokolosh de la Prima Shops, Lotus sau Oradea Plaza, achitând o masă caldă sau o pizza pentru un pacient oncologic. Cei care doresc să facă un astfel de gest pot suna la numărul de telefon: 0773/879-261.

Donarea, la locaţii, celor necesare într-o locuinţă: hârtie igienică, şerveţele, saci de gunoi, apă plată, apă minerală, dulciuri, biscuiţi, sucuri, conserve, lenjerii albe.