Conferința Județeană a Sindicatului Liber din Învățământ (SLI) Bihor a avut loc vineri la Hotelul Continental din Oradea. În cadrul acesteia, președintele Flaviu Ștefan Zancu și prim-vicepreședintele Cătălin Radu Hora au fost realeși în fruntea organizației.

Conferința a început la ora 12.00 la care au participat 211 delegați din toate unitățile de învățământ din Bihor. Din partea conducerii Federației Sindicatelor Libere din Învățământ au fost prezenți vicepreședintele George Purcaru și secretarul general Ion Zoican. Delegații au votat noul Statut și Regulamentul de organizare și funcționare al SLI Bihor, iar conducerea a prezentat activitatea Biroului Județean din ultimii 5 ani și Raportul comisiei de cenzori.

Flaviu Ștefan Zancu a fost reales în fruntea SLI Bihor alături de prim-vicepreședintele Cătălin Radu Hora. Secretar executiv a fost ales Nicolae Gheorghe Ungur, vicepreședinți Ion Bogdan Iordache și Ionuț Chirodea iar membri în Biroul Județean au fost aleși: Marioara Furău, Simona Gabriela Bondar, Iuliu Anghelescu și Marius Turc.