Asociația Pyramid Learning Center Oradea îi invită pe toți iubitorii de muzică gospel și contemporană creștină la un concert de fundraising susținut de BBSO Band, care va avea loc astăzi, 30 martie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului (Al. Cazaban nr. 49).

Toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru a finanța terapia copiilor cu cerinte educative speciale.

Personalul asociației PLC folosește cu pasiune abilitățile dobândite în timpul studiilor și cursurilor de perfecționare pentru a-i ajuta pe micuți să dobândească deprinderi pe care copiii tipici le învață din zbor. Cu ajutorul lor, acești copii pot spera la o viață cât mai aproape de independență.

La terminarea concertului, participanții vor putea cumpăra în baza unei donații produse puse în vânzare tot pentru strângerea de fonduri: produse cosmetice home made, lumânări parfumate, torturi, prăjituri, pachete cu ședințe foto profesionale, cafea proaspăt prăjită și multe altele.

Cei care doresc să facă donații, o pot face într-unul din următoarele conturi deschise pe numele Asociația Pyramid Learning Center Oradea, la banca ING: Cont Bancar RON:RO19INGB0000999906676206, Cont Bancar EUR:RO48INGB0000999906676266.

Toți iubitorii de muzică gospel și cei care doresc să se implice într-o cauză inobilă astăzi, 30 martie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului (Al. Cazaban nr. 49). Intrarea este liberă.