Începând cu data de 17 ianuarie, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în staţiunile ce aparţin de unităţile de tratament şi recuperare a capacitaţii de muncă a Casei Naţionale de Pensii Publice.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor a trimis luni, 10 ianuarie, un comunicat de presă, prin care anunță că, începând de luni, 17 ianuarie, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Lacul Sărat, Moneasa, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Monteoru și 1 Mai.

Cererile tip vor fi însoţite de următoarele documente justificative: pensionari - copia actului de identitate; persoane beneficiare ale L. 448/2006 - copia actului de identitate, copia certificatului de încadrare în grad de handicap şi a programului de recuperare (în situaţia în care handicapul nu este permanent); beneficiari ai  L. 189/2000 - copia actului de identitate, copie Hotărâre L.189/2000; beneficiari ai DL118/1990 - copia actului de identitate, copie Hotărâre DL118/1990; veterani de război - copia actului de identitate; asiguraţi - copia actului de identitate; șomeri - copia actului de identitate, cupon indemnizaţie şomaj din luna anterioară depunerii cererii.

Cererile se găsesc la sediul Casei Judeţene de Pensii sau pe site-ul instituţiei www.cjpensiibihor.ro/ la secțiunea ,,bilete de tratament” și se vor depune la ghișeul 5. Programul de lucru cu publicul este următorul: luni, marți, miercuri și joi, între orele 8.00-14.00, și vineri, între orele 8.00-13.00.