Ca în fiecare an, și de această dată, copiii din Centrul de Îngrijire de Zi Oradea și-au sărbătorit împreună zilele de naștere.

Copiii au sărbătorit cu mult entuziasm, bucurie și bună dispoziție evenimentul celebrării zilelor lor de naștere, moment festiv animat de muzică, dans și lumini. Ei au luat parte la frumoasa zi de sărbătoare cu mult drag, cel mai savuros moment fiind, desigur, servirea tortului.

Centrul de Îngrijire de Zi Oradea oferă copiilor de vârstă şcolară, încadraţi în învăţământul de masă, care provin din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, servicii sociale care constau în: îngrijire pe timpul zilei, acordarea a două mese pe zi, activităţi de tip after school, educaţie, recreere, socializare, activităţi privind dezvoltarea deprinderilor de viaţă şi orientare şcolară.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în centru sunt copii de vârstă şcolară încadraţi în învăţământul de masă şi părinţii copiilor cărora li se acordă prestaţii şi servicii destinate prevenirii separării lor; copii care au beneficiat de o măsură de protecție specială şi au fost reintegraţi în familie; copii care beneficiază de o măsură de protecţie specială; părinţii ai căror copii beneficiază de o măsură de protecţie specială; copii aflaţi în situaţie de dificultate sau de risc de excluziune socială (proveniţi din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, cu un nivel scăzut de educaţie), existând posibilitatea de abandon şcolar şi familial; alte categorii de persoane cu situaţii similare.

Serviciul social „Centrul de Îngrijire de Zi” funcţionează în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, centrul fiind direct subordonat directorului executiv al DAS Oradea.