Spitalul Pelican organizează miercuri, 28 februarie, la ora 17.30, la Hotelul Hilton Oradea, un eveniment dedicat viitoarelor mame intitulat „Naștere în siguranță la Maternitatea Pelican”. 

Mămicile vor fi ghidate pas cu pas de o echipă medicală multidisciplinară din cadrul Maternității Pelican alături de care vor parcurge fiecare etapă a sarcinii, începând de la primele bătăi ale inimii fătului, până la întâlnirea cu nou-născutul și îngrijirea lui.

Participantele vor fi informate despre fiecare capitol al sarcinii: importanța efectuării screeningului prenatal în cadrul Departamentului de Medicină Materno-Fetală, nașterea naturală sau cezariană, ce presupune nașterea în condiții de siguranță, recoltarea celulelor stem la naștere, tratamente complexe și adecvate nou-născutului, indiferent de patologia nașterii acestuia și ora magică alături de ambii părinți.

La Maternitatea Pelican, viitoarele mame sunt susținute de o echipă multidisciplinară, pregătită să facă față oricăror situații neprevăzute și să le ofere toate informațiile și serviciile de care au nevoie pentru a se bucura de o naștere în siguranță. Echipa medicală a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă asigură pacientelor consult preanestezic complet și anestezie pentru naștere naturală sau pentru cezariană astfel încât nașterea să fie blândă și fără durere.