La jumătatea lunii martie, mai exact joi, 15 martie, de la ora 17.00, Şcoala mamei reîncepe online derularea cursurilor gratuite la Maternitatea Oradea, Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Scopul acestuia este pregătirea viitoarele mămici în vederea naşterii.

Cursul va conține 9 module teoretice online, cu durata de minim o oră fiecare, care se vor derula în zilele de luni și joi, orele 17.00, în perioada 15 martie – 12 aprilie.

Cursul se adresează familiei, tăticii sunt invitați să se înscrie alături de mămici. Obiectivele Școlii Mamei de la Maternitatea Oradea sunt: mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea nașterii copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei și identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame, dar și a familiilor.

Spre deosebire de cursurile care se desfășurau la sediul Materniții, mămicile, tăticii şi bunicii trebuie să știe că înscrierile și logarea NU sunt limitate!

Cei interesați se vor putea loga pe platforma Zoom, după înscrierea pe site-ul scoalamamei-oradea.ro, unde vor avea de completat un formular înscriere.