Din cauza alertei epidemiologice determinate de gripă, emisă de Ministerul Sănătății pe 2 februarie, programul de vizite la Spitalul Județean a fost suspendat de ieri, 5 februarie, și până la ridicarea stării de alertă epidemiologică.  

În cazul pacienților în stare terminală din orice secție, aparținătorii pot vizita pacientul în baza unui program stabilit de medicul curant, cu respectarea mai multor prevederi. Va fi permis doar câte un vizitator la fiecare pacient. Un vizitator pe pacient în saloanele cu un număr de cel mult 3 paturi, pacienții putând fi vizitați doar pe rând și un vizitator pe pacient în saloanele cu 4-6 paturi, putând fi vizitați maximum doi pacienți în același timp.

„Durata vizitei este limitată la 10 de minute.Vizitatorul va purta echipament de protecție  asigurat în mod gratuit de unitatea sanitară. Nu se va permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute, sau sunt în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe halucinogene”, se afirmă într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.