Un machiaj impresionat are nevoie și de produse de calitate. Rimelul este produsul ce nu poate lipsi din trusa te de machiaj. Acesta este cel mai bun mod de a-ți îmbunătăți aspectul genelor și de a oferi expresivitate ochilor, fie că este vorba de evenimente speciale sau de utilizarea zilnică. Acest produs cosmetic este unul dintre cele mai populare produse din industria beauty. Dacă ești în căutarea unui rimel bun, ce îți va accentua frumusețea, dar ești confuză ce produse să alegi, MAKEUP vine cu recomandări printr-un top 5 cele mai bune rimeluri.

1. Lancome Hypnose Drama
Din topul celor mai bune rimeluri, nu poate lipsi rimelul Hypnôse Drama. Rimelul de la faimoasa marcă franceză Lancome, ce va dărui ochilor tăi expresivitate, făcând genele lungi și voluminoase. Formula specială a rimelului oferă nu numai o pigmentare excelentă, ci și protecție, face ca firele să fie moi, elastice și impresionante. Forma unică curbată a periei le vopsește și le separă, făcându-le flexibile și elastice. Complexul este îmbogățit cu substanțe naturale, ceea ce face mai efectivă vopsirea fiecărui fir, făcând ochii mai expresivi. Pigmenții de culoare dăruie o nuanță de negru intens și de durată.

2. L'Oreal Paris Volume Million Lashes
Cauți un rimel care să acopere cu precizie fiecare geană și să o definească, adăugând în același timp volum? Alege rimelul L'Oréal Volume Million Lashes https://makeup.ro/categorys/23466/. Acest produs are o nuanță de negru intens și proprietăți excelente de alungire și îngroșare. Rimelul oferă alungire chiar și celor mai scurte fire. Produsul are la bază o perie ce îndesește, și alungește genele, fără să le încarce și să lipească. Cu L'Oreal Paris Volume Million Lashes vei obține un machiaj frumos și rezistent.

3. Bell HYPOAllergenic Intense Volume Mascara
Rimelul Bell HYPOAllergenic Intense Volume Mascara are la bază ceara de albine ce hidratează genele și favorizează regenerarea lor. Consistența cremoasă se usucă rapid și împiedică lipirea firelor. Crește volumul genelor, iar culoarea intensă rămâne timp de ore întregi și nu se estompează datorită pigmenților selectați. Produsul pune perfect în evidență ochii, atât în machiajul de zi cu zi, cât și în cel de seară. Rimelul a fost testat oftalmologic și dermatologic.

4. Maybelline New York Lash Sensational Sky High
Maybelline New York Lash Sensational Sky High se află în top și pe bună dreptate, acesta a fost conceput pentru a dărui genelor volum. Formula sa cu extract de bambus şi microfibre speciale permite fixarea rezultatului pentru întreaga zi. Peria flexibilă, din silicon separă și umple perfect genele, oferindu-le densitate vizuală și o culoare neagră profundă. Rimelul, care face parte din seria Maybelline Sky High Mascara alungeşte vizual genele și le face mai voluminoase, fără a le conferi  un efect artificial. După aplicare, genele capătă o curbă graţioasă, iar privirea devine mai atrăgătoare. Rimelul Maybelline New York Lash Sensational Sky High este produsul perfect pentru un machiaj de invidiat.

5. Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler
Brandul legendar Yves Saint Laurent este un expert în crearea genelor voluminoase. Conferă privirii farmec, iar genelor volum fără precedent! Cu rimelul inovator Volume Effet Faux Cils Curler obțiii efectul genelor false. Produsul separă perfect și protejează genele de uscare. Datorită faptului că peria este realizată din două părți - partea neagră concavă ce conferă volum și partea roz (din elastomer) ce are efect de ridicare și separare, produsul asigură o arcuire unică.
Volume Effet Faux Cils Curler: gene lungi, voluminoase și puternice, nuanță intensă, naturalețe și elasticitate!