Muzeul Național Brukenthal din Sibiu a anunțat, joi, că își va lansa, pe 24 noiembrie, propriul parfum în două variante, pentru femei și bărbați. Evenimentul se va desfășura în Palatului din Piața Mare.

 

Muzeul Național Brukenthal a anunțat că-și va lansa vineri, 24 noiembrie 2023, de la ora 16:00, propriul parfum în două variante, pentru femei și bărbați. Evenimentul de lansare va avea loc în Palatul Brukenthal din Piața Mare din Sibiu,.

Parfumul masculin va purta numele Brukenthal, după cel al fondatorului instituției, baronul transilvănean în memoria căruia a fost creat, iar cel feminin pe al soției sale, Sophia.

Parfumul a fost produs la singurul atelier din Sibiu care folosește produse naturale pentru crearea parfumurilor.

„Muzeul Național Brukenthal este primul muzeu cu un asemenea brand”, spune managerul muzeului, Alexandru Constantin Chituță. „Dorim să continuăm această moștenire și să o dezvoltăm, lucrul pe care l-am și făcut în decursul timpului”.

Parfumul se adaugă și altor produse marca Brukenthal, precum vinul Baronului și ciocolata Brukenthal, Cafeaua Baronului, Vinul In Touch al Muzeului de Artă Contemporană și Ciocolata Baroc.

Din 24 noiembrie, parfumul va putea fi achiziționat din magazinul Palatului Brukenthal și în căsuța Brukenthal din Târgul de Crăciun din curtea Muzeului.