Industria filmelor pentru adulți este afectată și ea de pandemia de coronavirus. O actriță a filmelor pentru adulți din România spune că mai mulți colegi de-ai ei au ales, ca alternativă, să-și facă propriul conținut acasă.

Elena Oprea, cunoscută în industria porno ca Nelly Kent, locuiește în prezent la Budapesta și de aproximativ patru, cinci zile se află într-o pauză cu filmările din cauza epidemiei de coronavirus.

„A crescut numărul de comenzi în ultima perioadă. Filmam aproape în fiecare zi și la un moment dat s-a închis totul. Chiar eram la o filmare când au venit reprezentanții firmei care deține compania de filme pentru adulți și au anunțat că se închide tot. Nici nu am apucat să termin filmarea”, a declarat Elena Oprea.

Mulți dintre actorii de filme pentru adulți au ales, ca alternativă în această situație, să-și facă propriul conținut acasă, pe care îl postează pe canalele lor.

„Pe mine, personal, nu m-a afectat decât în ce privește filmările. Dar eu acasă pot lucra singură. Sunt atâtea fete care pot face videochat de acasă. Chiar dacă unii dintre noi nu filmăm, facem materiale și le punem pe platformele noastre și tot este o sursă de venit. Dacă va dura mai mult perioada asta de epidemie voi continua să fac materialele de acasă”, a povestit Elena.

Ea susține că în această perioadă sunt mai mulți clienți și mult mai activi. Deși aceștia interacționează și vor diverse tipuri de secvențe video, se limitează să producă anumite scene.

Întrebată dacă a avut cereri de scene cu măști sau echipamente de protecție, atât în materialele făcute de casele de producție cât și în cele personale, făcute acasă, Elena a declarat că „producțiile nu iau în derâdere și nu fac astfel de scene. După cum vedem sunt mulți oameni morți și bolnavi. Este interzis pe site-urile unde se pun filme făcute de casele de producție să pui așa ceva. Poate unii fac, de acasă, dar asta e treaba lor”.

Elena Oprea s-a născut pe 19 mai 1997 în orașul Târgu-Neamț și a trăit într-un centru de plasament, copilărind în comunele Bodești și Crăcăoani, județul Neamț, dar și în Italia, unde a locuit și a făcut clasele a III-a și a IV-a.