„Start Show România” este numele celui mai nou spectacol de televiziune produs în această vară la Naţional TV. Prima ediţie din cele paisprezece pregătite pentru sezonul de toamnă va fi difuzată duminică, 20 septembrie, începând cu ora 13.00. Noua producţie vine să înlocuiască emisiunea „Opriţi Timpul!”, prezentată de Corina Chiriac, care a rulat pe micile ecrane nu mai puţin de douăsprezece sezoane.

Numeroase vedete din muzica pop şi de petrecere, trupe muzicale şi ansambluri folclorice, alături de foarte cunoscuţi actori de teatru şi film, sau oameni de succes, vor oferi publicului un divertisment de calitate. Gazdele emisiunii vor fi Diana Matei şi Adrian Enache, cei doi urmând a-şi supune invitaţii la tot felul de provocări. Acompaniamentul live al tarafului Marian Cleante particularizează acest nou proiect şi îl face să fie unul complet şi chiar identificabil. Coregrafiile sunt realizate de membrii de-acum cunoscutului Balet „High Class”, format din şase solişti, fete şi băieţi, antrenori de dans, balerini ai unor teatre de renume din Bucureşti. Studioul în care au loc filmările pentru „Start Show România” poartă de acum numele marii vedete a postului, Corina Chiriac.

Ediţia de duminică îi are ca invitaţi pe Vlăduţa Lupău, Nico, Ionuţ Galani, Vali Vijelie, Bella Santiago, Diana Enache, Alexandru Brădăţan, Alex şi trupa Juke Box, alături de mulţi alţii. Invitaţii vor dezvălui lucruri mai puţin ştiute din viaţa lor şi vor fi provocaţi să cânte live, alături de taraful Cleante, piese din repertoriul lor, dar şi piese diferite de registrul muzical pe care-l abordează în mod obişnuit.

Cu noul format, producătorii speră să atragă atenţia telespectatorilor de toate vârstele, inclusiv a celor tineri, timpul liber petrecut în compania acestei emisiuni promiţând a fi unul deosebit de amuzant.

Aşadar, în fiecare duminică, de la ora 13.00, publicul este invitat să-şi petreacă după-amiezile într-o atmosferă caldă, cu cele mai dragi vedete, la Naţional TV, urmărind săptămânal, un spectacol televizat de colecţie.