Berbecul
S-ar putea să pierdeţi o afacere profitabilă, din cauza prudenţei exagerate. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur. S-ar putea să vă daţi seama prea târziu.
Taurul
Dimineaţă sunteţi de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care aţi căzut. De vină pot fi oboseala acumulată sau problemele financiare.
Gemenii
Se pare că vă concentraţi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită. De aceea, şi dificultăţile de la serviciu vi se par mai mari decât de obicei. Puteţi câştiga bani cu uşurinţă.
Racul
Astăzi aveţi succes în afaceri. Ori încheiaţi un contract, ori vă găsiţi un al doilea serviciu, mult mai bine plătit decât primul. Astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile în contradictoriu.
Leul
Dimineaţă s-ar putea să amânaţi o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentraţi asupra proiectelor ambiţioase pe termen lung. Sunteţi invitat la o petrecere.
Fecioara
Dimineaţă sunteţi inhibat şi nu vă exprimaţi prea clar. Evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare. Nu cumpăraţi obiecte de valoare!
Balanţa
În cursul dimineţii vă indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteţi prea sociabil şi preferaţi să fiţi singur. Nu refuzaţi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă.
Scorpionul
Astăzi nu vă recomandăm să călătoriţi şi nici să urmăriţi câştiguri financiare. Sunteţi prea puţin sociabil şi puteţi pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social.
Săgetătorul
Se pare că sunteţi inhibat şi irascibil. Fiţi prudent şi evitaţi cearta cu colegii de serviciu! Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Implicaţi-vă mai mult în problemele casei şi ascultaţi sfaturile celor care vă iubesc!
Capricornul
Dimineaţă nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele ce vă privesc în mod direct. Fiţi atent, pentru că vă puteţi izola la serviciu!
Vărsătorul
La serviciu sunteţi foarte binedispus şi munciţi cu tragere de inimă. Aveţi însă grijă, pentru că sunt colegi care vă sapă! Astăzi nu aveţi cum să câştigaţi mulţi bani. Acordaţi atenţie partenerului.
Peşti
Dimineaţă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre problemele sentimentale. Aveţi impresia că sunteţi neglijat. Nu vă lăsaţi pradă sentimentelor, întrucât riscaţi să deveniţi melancolic.