Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să puneţi în operă o idee care v-ar aduce strălucire şi recunoştinţa din partea unor oameni. Foarte posibilă provocare la serviciu şi o să alegeţi ce e cel mai bun pentru voi, să căpătaţi o funcţie, un proiect bine plătit.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate să fie o perioadă cu mai dese vizite la medic, dar cu şanse mari să vă refaceţi organismul să fiţi sănătoşi. Se poate să vă amâne cineva cu o lucrare sau v-a promis că v-ajută în vreun fel, dar poate nu din vina omului nu se mai poate, aşa că e bine să fiţi înţelegători.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E de lămurit un aspect care ţine de viaţa de cuplu şi o să discutaţi între patru ochi cu perechea conjugală ca să fie linişte şi pace. O să vă caute cineva din străinătate, poate vă duceţi acolo ca să lucraţi, ori în vacanţă, sunt cursuri pe care le urmaţi, cu, sau fără bursă - ceva vă cheamă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Aţi putea vinde ceva care să vă aducă o sumă de bani în cont, sau pot veni pe filiera partenerului de cuplu şi să aveţi un capital. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani, poate e un credit pe care l-aţi cerut unei bănci, vreo suplimentare, poate ați închis un credit şi aţi deschis altul.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relaţie de cuplu şi să meargă totul aşa cum v-aţi dorit. O să primiţi de la şefi ce le-aţi cerut, dar se poate să devină şi mai exigenţi cu voi, şi să faceţi mari eforturi să ţineţi pasul cu cerinţele - mai ales c-o să fie mult de lucru.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Vă pregătiţi de un eveniment de familie şi o să scoateţi din contul de economii să fie de înaltă ţinută petrecerea. Poate daţi avansul pentru o casă, ori v-aţi propus să schimbaţi maşina şi să faceţi acele schimbări care i-ar face fericiţi pe ai voştri pentru că ştiţi că asta au visat, şi-au dorit.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să aveţi de dat un examen ca să treceţi pe alt post ori în alt an de studiu, ori ca să plecaţi cu o bursă. Un proiect incitant la serviciu şi se poate să fie solicitant, dar o să vă placă postura în care-o să fiţi puşi, c-aveţi şi o perspectivă de şefi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Pentru voi o nouă dragoste la orizont şi o să trăiţi clipe minunate, o să puteţi rămâne împreună dacă o să vă armonizaţi. Poate legalizaţi nişte acte ca să deveniţi proprietari, să-ncepeti nişte lucrări de renovare, vă extindeţi, că poate se măreşte familia.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate-alegeti o activitate de timp liber în care să-i implicaţi şi pe ai voştri, în special pe copii, să faceţi cu toţii mişcare. Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă vă permiteţi o maşină nouă, sau o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi şi o să decideţi ce e de făcut.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să comandaţi nişte lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp, nici chef să bateţi magazinele. Se-aduna bani din mai multe direcţii şi o să-i ţineţi pe loc c-o s-aveţi cheltuieli mari, plecaţi pe undeva, sau o să vă căsătoriţi, vă mutaţi în casă nouă şi-aveţi nevoie de bani.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Pare să fie tevatură mare la serviciu, dar e de profitat să mai cereţi nişte bani în plus c-aţi avea şanse, e de-ncercat. E posibil să plecaţi undeva la distracţie în week-end şi să faceţi rezervări, daţi avansul şi începeţi pregătirile, asta şi ca să lăsaţi totul în ordine acasă.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de afaceri şi să câştigaţi bani frumoşi împreună. O să vă puteţi reinventa, cerul tine cu voi mai trebuie să fiţi şi voi dispuşi, ca să fiţi la unison, să vi se împlinească dorinţele.