Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se pare c-o s-aveţi succes dac-o să le cereţi şefilor bani, înlesniri, şi-o să puteţi avansa în carieră. O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de serviciu, de şcoală, or fi de completat formalităţi, de achitat şi unele taxe şi o să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă-ntrețineți la o cafea, vă plimbaţi, o să petreceţi mai mult timp ca să vă cunoaşteţi. O să vă-ngrijiti şi de voi, sunt nişte lucruri pe care n-o să vi le refuzaţi şi o să vă simţiţi în elementul vostru, pentru că meritaţi un răsfăţ dup-atâta muncă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să primiţi un răspuns afirmativ de la un angajator şi o să şi treceţi la fapte de luni încolo. Se poate să plănuiţi o plecare într-un city break, sau prin ţară pe undeva să vă eliberaţi de stres, să schimbaţi mediul şi poate e o sărbătoare care-o să vă bucure sufletul.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să faceţi rost de nişte bani şi poate-i investiţi într-o afacere, să vă luaţi o casă, ori o fi vorba despre o maşină. Începeţi o viaţă nouă c-aveţi nevoie să vă reinventaţi, să încercaţi şi alte lucruri în sfera carierei, şi poate şi-n viaţa personală apar noutăţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Partenerul de cuplu o fi obosit, sau are probleme de serviciu care-l stresează şi-i intraţi cu greu în voie, dar trebuie să vă armonizaţi, să fiţi o echipă. O să faceţi cumva să picaţi la o-nțelegere cu un angajator, care ţine prea mult la ambiţiile personale şi nu cedează uşor, dar o să găsiţi soluţii, asta sigur.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să-i pese cuiva de voi şi o să v-aducă un cadou, ori va scoate la masa undeva şi o să vă cucerească, sau recucerească. Aţi putea vinde ceva care să v-aducă bani frumoşi, o casă, o maşină, ca să vă luaţi altele, sau o să faceţi altceva cu banii, flerul o să vă spună ce anume.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să vă completaţi frumos, să vă şi căsătoriţi anul viitor. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, or fi lucruri pe care voiaţi de anul trecut să le cumpăraţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E cineva care va duce dorul şi vrea să vă vedeţi şi dacă e reciproc sentimentul o să daţi fugă să vă-ntâlniţi. O s-aveţi multe de rezolvat, dar o să daţi de oameni serviabili care-or să vă scutească de ce e mai greu şi o să vă rămână şi vouă timp de respiro, cât de cât.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E un confort afectiv acasă, în relaţia de cuplu şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l păstraţi, c-a fost o perioadă de austeritate. Se poate să intraţi în febra examenelor, sau s-aveţi alte întrevederi importante care să vă ţină în priză şi să vă descurcaţi, dar cu emoţiile de rigoare.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să se insinueze în viaţa voastră cineva care-o să vă acapareze cu totul şi să vă regăsiţi în combinaţia respectivă. O să vă reuşească demersurile care ţin de proiectul vostru de suflet şi să adunaţi şi banii de care-aveti nevoie, găsiţi sponsori şi o să decurgă frumos totul.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate vă cumpăraţi o maşină, începeţi cursurile şcolii de şoferi, o să vă specializaţi poate, într-un nou domeniu pentru c-aveţi o mare sete de cunoaştere. Se-anunţă o serie de proiecte atât la serviciu, cât şi în particular şi dacă o s-aveţi timp o să vă suplimentaţi veniturile şi contul se umple.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E posibil să vă ataşaţi de cineva care o să fie lângă voi atunci când o s-aveţi nevoie şi se poate şi toată viaţa. O să puteţi face rost de nişte bani, poate şi pentru că veţi semna nişte contracte şi poate faceţi o rezervare pentru weekend să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie cu familia.