Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E cineva care va scoate la plimbare şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi de cadouri. E animaţie la voi, sărbătoriţi de zor, sunt alţi prieteni care dau o petrecere şi o să fie distracţie.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O s-alegeţi varianta cu relaxare, că vreţi să uitaţi de stres, de rate şi vă duceţi la tuns, la stilist, la spa. O să vă faceţi timp pentru evenimente care să va-ntrețină spiritul viu, socializaţi cu oameni alături de care o să desfăşuraţi probabil nişte proiecte rentabile.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E un grup care vrea să vă asimileze ca să faceţi treabă împreună, să fie şi o activitate de plăcere. Poate-abia acum v-aţi rezervat un pic de timp pentru o plecare la aer curat, să schimbaţi peisajul, să vă recreaţi şi să staţi la poveşti cu prietenii.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să onoraţi invitaţia la un concert, la un spectacol de gală, să fiţi chiar în centrul atenţiei. Banii se duc pe tot felul de lucruri care vă ies în cale şi cărora nu le rezistaţi, dar face parte din distracţie, că asta va destinde, printre altele.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să ajungeţi la o nuntă, e un eveniment festiv care-o să vă placă, probabil şi o să vă implicaţi în pregătiri, organizare. Întâlnire cu cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie, sau cu cina la un restaurant şi o să se achite de obligaţia care-i rămăsese pe conştiinţă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva de departe are nişte surprize pentru voi şi o să vă încânte faptul că nu v-a uitat - iubirea scurtează distanţele. O să faceţi mişcare, poate-i luaţi şi pe copii, să menţineţi organismul în cea mai bună formă şi să fie ceva creativ, să daţi drumul unui proiect cât de curând.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Apare cineva dintr-o mai veche relaţie şi tot insistă, poate vă răzgândiţi şi continuaţi relaţia - dar nu poate hotărî în locul vostru. O să treceţi în revistă nişte locuri, evenimente, sunt oameni cu care-aveți multe în comun şi o să vă armonizaţi frumos zilele-astea.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Sfera partenerială e activată şi o să vă abordeze acea persoană care va dă târcoale de ceva vreme. Vă-ntâlniţi cu rude, cu familie, şi cu prieteni c-aveţi un sărbătorit, poate se căsătoreşte cineva sau e un botez, şi o să chefuiţi pe cinste.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să aflaţi cui îi pasă de voi, ce-şi doreşte de la voi această persoană şi o să vedeţi în ce relaţie puteţi rămâne. Poate mai preparaţi câte ceva bun de mâncare şi-i chemaţi pe prieteni să luaţi masa împreună, că nu s-au încheiat sărbătorile.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Un prieten cu care ați avut vreo neînţelegere apare, şi orice conflict o să se stingă, e un nou început pentru toate. Se organizează un party şi o să vă-ntâlniţi cu mulţi dintre cei care v-au promis de mult că vă fac o vizită, dar n-au avut timp, şi-o să vă distraţi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

V-aţi propus o ieşire la aer, să vizitaţi poate nişte locuri noi, să faceţi ceva deosebit de acest început de an. O s-aveţi curaj s-o porniţi la un drum, fie el şi mai lung, dacă acolo se afla fiinţa de care vă leagă un trecut încărcat de amintiri şi cu care vă puteţi făuri un viitor.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E cineva care va-ntoarce vizită şi o să petreceţi câteva ore minunate împreună şi o să vă armonizaţi frumos. Poate se reuneşte familia cu un prilej anume şi o să vă faceţi planuri pentru o sărbătoare cu mulţi invitaţi şi o să pună toată lumea umărul să iasă ca la carte.