Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Îți iei în serios rolul de justițiar în momentele în care membrii familiei se ceartă din cauza unor subiecte sensibile. Vrei să le arăți că ești obiectiv.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Partenerul este mai relaxat, fapt ce te va ajuta să îți vezi de planurile tale. De asemenea, poți merge singur la un evenimente cu prietenii.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Te superi repede din orice fleac. Apropiații îți atrag atenția crezând că te vor ajuta, dar nu vor reuși decât să te enerveze și mai mult.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Dacă mergi la cumpărături, există riscul să apară neînțelegeri cu angajații magazinului. Ar fi bine să iei în considerare că sunt oameni și nu roboți.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Te-ai săturat să stai doar în casă, vrei să te distrezi sau să vizitezi locuri noi. Călătoriile sunt foarte bine aspectate.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Te simți ca un sclav pe plantație. Toți, și cei dragi și cei alții străini, vor câte ceva de la tine. I-ai ajutat și altădată, deci au impresia că și acum o vei face.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Spațiul tău personal este invadat de o mulțime de persoane de care nu ai chef. Din păcate, nu vei scăpa ușor de ei.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Ajungi să le eficientizezi bugetele rudelor, atât de preocupat de bani ești. Le înveți cum să economisească și cum să câștige mai mult.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Astăzi ești caracterizat de o exuberanță ce îi copleșește total pe oamenii dragi. Și asta pentru că în ultimele zile ai fost foarte liniștit.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Vrei câteva clipe de liniște, să fii lăsat în pace, în care să nu ai nimic de făcut pentru nimeni. Vei obține cu greu ce îți dorești.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Pentru cei singuri, nevoia de afecțiune va fi imensă. Tranzitul lui Venus în semnul vostru vă poate ajuta să cunoașteți pe cineva.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Evită să intri în conflicte inutile astăzi. Cu puțină răbdare vei reuși să te calmezi și spui lucruri răutăcioase la adresa celorlalți.