Berbec
Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă. Poate ai luat unele decizii greşite de curând cu privire la banii personali. Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment!

Taur 
Te trezeşti că dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră. E timpul să deschizi ochii şi urechile şi să accepţi adevărul aşa cum e el. Pentru o fire raţională că ţine e bine să revii cu picioarele pe pământ.

 Gemeni
 Cine te are prin preajmă azi are numai de câştigat, pentru că dai din prea plinul tău şi altora. Nimeni nu te întrece în imaginaţie şi talent, pe care vei şti să le oferi sub formă de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu să le preţuiască. Eşti calm cu oricine, ai o vorbă bună faţă de orice om pe care îl întâlnești azi.

Rac
Petrece ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii. Fii mai generos, pentru că, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea să primeşti dublu în schimb!

Leu
Eşti un om de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Faci față tuturor provocărilor, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava.

Fecioara 

Opreşte-te un pic din iureşul evenimentelor care te-au cucerit şi fă o mică pauză. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă. Trebuie doar să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Balanţă 
Când e în joc o acţiune pe care tu ai iniţiat-o şi tu ai dezvoltat-o, nu suporţi să vină alţii să ţi-o critice, de aceea îţi vei apara munca şi drepturile până în pânzele albe. Argumentează-ţi punctul de vedere, nu ridica tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câştigă, ci prin dovezi incontenstabile în favoarea ta.

Scorpion 
Nu ştii cum să reacţionezi la evenimentele acestei zile. Ai şi motive de bucurie, dar şi de îngrijorare, ai şi ceva de câştigat, dar şi ceva de plătit, deci e complicată situaţia. Fii ponderat, nici nu sări în sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru că etse o situație trecătoare.

Săgetător
Ca să porneşti un proiect nou la care visezi şi în care vei investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să închei ceea ce ai început. Nu vei da randament într-un proiect nou dacă ți-ai lăsat treburile neterminate.  

Capricorn 
Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit. Nu renunţă la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Vărsător 
Azi vei începe și vei încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ai mai aflat ceva util, că ai mai făcut un pas înainte şi te-ai îmbogăţit intelectual sau sufleteşte. Ia legătură cu cineva aflat la distanţă mare de ţine, pentru că amândoi aveţi numai de câştigat.


Peşti 
Vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie, dacă renunți la lucruri care te țin captiv. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci, curaj! Încearcă să renunți la lucrurile care nu-ți fac bine, chiar dacă pare destul de greu.