Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O poveste sentimentală se poate rescrie şi o s-o luaţi de la capăt, şi să iasă şi bine de data asta - se fac minuni. O să-ncercaţi mai multe variante ca să vă luaţi la timp banii de care-aveati atâta nevoie în perioada asta şi o să vă puneţi toată ingeniozitatea la bătaie.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să vi se acorde un supliment financiar şi să luaţi şi acele lucruri după care tânjeaţi de multă vreme. Poate o să scoateţi de la rezervă o sumă pentru reparaţia maşinii, să vă puteţi deplasa în afară localităţii, în siguranţă, sau poate vă luaţi una nouă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să primiţi ceva în dar de la cineva care vă apreciază şi pot fi şi bani din colaborări. O să vă-ncumetati să luaţi ceva scump, cadou pentru partenerul de cuplu, ori pentru casa, oricum, nu vouă şi o să fie o bucurie pentru ai voştri.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Or s-ajungă şi la voi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să aveţi cu ce să daţi o raită pe la cumpărături. Puteţi continua negocierile pentru un post nou şi să vă decideţi abia în ianuarie, dacă acum nu vă sunt clare detaliile, vă mai gândiţi pân-atunci.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O invitaţie de ultimă oră la un revelion care promite să fie cu distracţie şi s-ar putea să ziceţi da. Daţi zor să finalizaţi la termen o situaţie, să va-ngrijiti şi de sananate, să fiţi cu toate lucrurile în ordine de sărbători, să-ncepeti o viaţă nouă de la 0.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Viaţă sentimentală sta sub semnul întrebării şi o să aveţi şi răspunsurile, dacă o să fiţi provocaţi la un dialog. Se-anunţă nişte schimbări la job, dar n-o să vă impacientaţi de pe-acum că vreţi să fiţi în formă de sărbători dar s-aveţi nişte idei pentru începutul anului.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Vă bate gândul să faceţi o investiţie serioasă cu banii strânşi pentru că se va ivi un prilej - de nerefuzat - rentabil. Vă pot intra nişte bani, dar se observă şi cheltuieli - în serie - că nu se poate altfel, dar o să vă descurcaţi frumos, vă faceţi listă, să nu ieşiţi din buget.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E un moment bun să vă achitaţi de datorii şi să vă drămuiţi banii în aşa fel încât să v-ajungă pentru tot ce e nevoie. Se pare c-o să primiţi răspunsuri la cererile formulate acum o lună, sau chiar mai de mult şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E cineva care vrea să ieşiţi la cafea să se vadă dacă e chimie între voi, pentru că omul aşa simte şi vrea să verifice. O confirmare - poate primiţi o veste de la drum că vi s-au rezervat bilete de vacanţă, de transport, şi o să faceţi toate pregătirile să fiţi gata de drum.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se va găsi câte cineva să va-ntinda o mână de ajutor, aşa cum şi voi ajutaţi pe toată lumea care v-o cere. Se poate să primiţi laude pentru ce-aţi muncit pe parcursul anului şi o să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să simţiţi mai multă căldură sufletească din partea celor care contează pentru voi şi o să va-ncarcati frumos bateriile pentru perioada sărbătorilor. O să fie răscolire serioasă la codul bancar şi o să faceţi eforturi să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se conturează o poveste de dragoste care avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi poate se lansează cererea de crăciun, sau de anul nou. Şi vouă vă zboară banii din cont, poate sunteţi deja pe picior de plecare şi o să vă mai temperaţi, totuşi, să v-ajungă bugetul.