Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să faceţi echipă cu cineva şi la treabă şi la distracţie, poate fi o persoană pe care s-o cunoaşteţi în orice moment. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani, poate ați cerut unei bănci un împrumut şi o să faceţi ceva cu ei, daţi avansul pentru o casă, o maşină, sau achitaţi taxe şcolare.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se poate să primiţi o ofertă de lucru, poate chiar un avans financiar şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii. O veste bună, o prezenţă plăcută, o să vă treziţi şi cu vreun cadou, poate o fi o invitaţie la plimbare de mâine-ncolo într-o staţiune de agrement, să vă destindeţi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O vorbă, un gest, ceva o să vă facă un declic sufletesc şi să v-ajute să readuceţi în viaţa voastră pe cineva care v-a lipsit. Se-aşteaptă de la voi implicarea într-un proiect care v-ar aduce nişte beneficii mai mari decât credeţi, aşa că nu trataţi subiectul cu indiferenţă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea cuiva care vă respectă, vă apreciază şi o să fiţi scutiţi de nişte eforturi. O să primiţi nişte bani, din surse colaterale, poate fi o finanţare şi să vă descurcaţi cu cheltuielile de tot felul din perioada asta.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se observă o recompensă, poate fi bănească, dar şi de alt gen, declarativ doar şi să primiţi aplauze, să fiţi lăudaţi la scena deschisă. Bine-ar fi să deveniţi mai grijulii cu sănătatea şi să vă dozaţi eforturile, să nu se acutizeze vreo boală, să nu vă luptaţi cu vreo suferinţă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate v-aţi făcut o programare la medic şi o să verificaţi starea sănătăţii, ca să fiţi în cea mai bună formă, s-aveţi parte de succese. Se poate să renunţaţi la un contract de muncă în favoarea altui job de la care o să luaţi mai mulţi bani şi poate or mai fi şi alte avantaje.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva care vrea să fiţi împreună şi vă face curte, se insinuează în viaţa voaastră şi vrea să vă atragă atenţia în fel şi chip. O să faceţi echipă cu nişte oameni care vă susţin din toate punctele de vedere şi o să daţi randament bun, să mai puteţi face progrese în cariera şi să vă iasă şi bani.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia cu partenerul de cuplu poate a atins acel nivel în care să apară, ca un firesc, nevoia de căsătorie. Se observă o mai bună comunicare cu şefii, ori să vă dea ce-aveţi nevoie şi o să munciţi cu mai multă tragere de inimă că frustrările n-or să-şi mai aibă rostul.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să renegociati un contract şi să-l prelungiţi doar dacă apar elemente suplimentare - favorabile. Poate se rezolvă mai multe lucruri deodată şi o să vă reamenajaţi locuinţa, mai reparaţi ceva şi pe lângă, un garaj, un atelier, şi banii or să se evapore.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Sfera sentimentală e colorată frumos şi poate o să vă îndrăgostiți, ori relaţia de cuplu o să fie şi mai armonioasă. O idee poate prinde viaţă şi să vă puneţi în valoare un talent ascuns, ori poate prea puţin etalat - şi o să găsiţi un culoar de afirmare şi e posibil să luaţi şi bani.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E o perioadă bună pentru studii, evaluări, examene şi alte probe practice şi o să ştiţi cum să-i îndrumaţi şi pe copii. Poate vă ocupaţi de casă, schimbaţi lucruri vechi cu altele noi ca să daţi refresh locuinţei, poate chiar vă mutaţi în altă locuinţa şi o să cumpăraţi totul de la A la zet.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O invitaţie la drum, poate plecaţi într-un city break şi o să vă prindă bine să schimbaţi aerul, peisajul. O să câştigaţi rapid, şi probabil uşor banii în perioada asta şi la fel de fulgerător o să-i şi cheltuiţi c-apar neprevăzute şi pe care nu le puteţi ignora.