Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E cineva cu care vreţi să reînnodaţi o poveste de dragoste şi e posibil să găsiţi drumul către inima partenerului şi-o să fiţi fericiţi. O să vă-ntâlniţi cu lume multă poate pentru că vă duceţi la o mega petrecere, se căsătoreşte cineva, e vreo aniversare, sau poate la un concert, e ceva special.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e promisiunea voastră de a fi fericiţi, şi nu vreţi să rataţi această şansă. Se poate să treacă pe la voi cineva care vrea să petreceţi un weekend împreună , sau vacanţă şi să găsiţi varianta optimă unde? La voi sau la ea acasă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă aventuraţi prin ţară pe undeva să faceţi o vizită - surpriză, unor prieteni cărora le-aţi zis mai demult că treceţi pe la ei. Primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi în doi, poate fi o cină romantică, şi să vă faceţi o confidenţă, declaraţii de dragoste, să aibă loc şi o cerere în căsătorie.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Vă-ntâlniţi la cafea cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi vreţi să ştiţi ce-nseamnă să-i fiţi alături în viaţa de zi cu zi. Poate le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi în oraş, să le transmiteţi ultimele noutăţi c-aveţi nevoie şi de apărare, o consiliere poate.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Cineva de care sunteţi şi voi interesaţi vă caută şi se poate lega o relaţie care să ducă şi la căsătorie, să ştiţi. Aveţi chef de plimbare, să vă duceţi în vizită, poate e şi o nuntă la care aveţi de gând s-ajungeţi, e rost de distracţie, oricum şi vreţi să descărcaţi toate tensiunile acumulate.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O invitaţie pe la mondenităţi şi o să mai strângeţi relaţiile, revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când şi o să daţi refresh stării voastre de spirit. Poate vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri şi o să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale, măcar la nivel teoretic.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O ieşire în doi ar aduce un plus de lumină şi înţelegere în relaţia de cuplu, iar pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la a doua...vedere. O să puteţi repara o relaţie care n-a mers prea bine, staţi de vorbă, spuneţi ce v-a deranjat şi n-aţi vrea să se mai repete ascultaţi şi părerea celuilalt şi o să vă armonizaţi frumos.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O ieşire în lume la un spectacol, un eveniment monden v-ar revigora şi v-ar hrăni sufleteşte în următoarele zile. E o răscolire în plan sufletesc şi poate-o să puneţi punctul pe i să readuceţi la punctul de plutire, de echilibru relaţia voastră de dragoste.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate pregătiţi o masă de duminică şi-i invitaţi pe toţi cei din familia lărgită să vină pe la voi să vă bucuraţi că sunteţi împreună. Voi o să vă achitaţi de obligaţie morală, să-i faceţi o vizită cuiva care e supărat, e bolnav, n-are cu cine schimba o vorbă şi o să fie un balsam sufletesc de ambele părţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să-ntâlniţi o persoană carismatică şi să fie pe gustul vostru, să găsiţi atât de multe puncte comune încât să formaţi un cuplu. O să vă invite cineva la o plimbare şi poate fi un început de drum într-o relaţie care să vă schimbe viaţa în bine şi să vă doriţi poate şi o familie, să vă aşezaţi la casa voastră.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să ieşiţi la masă cu partenerul de cuplu c-aveţi de luat nişte decizii legate de o mutare, la alt domiciliu, în alt oraş, ţară. Sunt câţiva prieteni care insistă să vă-ntâlniţi, poate vă duceţi sintr-o staţiune de agrement ca să vă bucuraţi şi de un peisaj splendid şi o să vă remonteze plimbarea.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate se autotinvită cineva care speră să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu şi va fi bunăvoinţă şi disponibilitate de ambele părţi. Poate vă implicaţi în partea organizatorică a unei competiţii sportive, artistice, şi o să căpătaţi experienţă, poate şi bani, vă faceţi noi relaţii pe care-o să le şi cultivaţi.