Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Berbec arată că aceștia, sâmbătă, 7 decembrie,trebuie să ia frâiele în mâini. Misiunea acestuia este să devină un lider, lucru care se poate întâmpla, căci nimic nu-ți stă în cale.

Taur(21 apr. – 21 mai)

În 2020, scopul nativii zodiei Taur este să întorci un om pe calea cea bună. Poate fi vorba despre o rudă, ori despre un prieten.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Previzunile astrologilor pentru nativii zodiei Gemeni arată că în anul ce vine aceștia vor fi puțin mai copilăroși, se vor bucura de lucrurile mărunte și de timpul lor liber.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

Nativii zodiei Rac vor avea o surpriză tare plăcută! Aceștia vor aduce pe lume un copil ori vor boteza unul. Așadar, îți asumi o responsabilitate mare în anul 2020.

Leu(23 iul. – 22 aug.)

Misiunea ta în anul ce vine, misiune care de altfel începe să prindă contur de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este să duci un plan la bun sfârșit.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

Nativii zodiei Fecioară își restabilesc lista de priorități, se organizează și lucrurile chiar ies. De asemenea, totul la aceștia se leagă de casă sau muncă.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Previziunile pentru nativii zodiei Balanță, pentru anul nou, anunță un conflict major. Acesta se leagă probabil de mediul în care aceștia își desfășoară acțiunile zilnice.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Nativii zodiei Scorpion sunt puși la încercare în anul nou. Aceștia trebuie să depășească un moment dificil, care probabil va începe chiar din perioada următoare.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

Astăzi pui în fața tuturor relaxarea, cum o vei face și în anul nou.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Începi să îndrumi o persoană. De altfel, numai cu ajutorul tău aceasta își va putea da seama de ce e capabilă să facă. Te transformi treptat într-un mentor.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Sâmbătă, 7 decembrie, vezi lumea cu alți ochi. Astfel, dai piept într-un final cu realitatea, lucru care la început nu te bucură deloc.

Pești(19 febr. – 20 mart.)

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, începe misiunea pe care dorești să o îndeplinești anul viitor: cea dea te iubi mai mult pe tine.