Berbec

Pune-ţi pe hârtie ideile, organizează-ţi planul de lucru şi nu te mai opri din creaţie până nu vei obţine rezultatul dorit. Este o zi a bucuriei, a voioşiei şi a exprimării prin artă, nicidecum o zi mohorâtă, de iarnă. Nu încerca să te impui într-o manieră brută în fața alor tăi.

Taur
Ar fi bine dacă ţi-ai dedica resursele şi energia celor de acasă şi căminului tău. O zi în care este nevoie de ţine în locul cel mai important, în familie. Dacă poţi face amenajări sau o reorganizare a spaţiului de locuit în această zi, ar fi un mod foarte plăcut de a-ţi petrece ziua de azi. O zi în care dragostea nu te va ocoli.

Gemeni
Nu prea poţi face diferenţa între un gând spectaculos şi o idee utopică, astăzi. Cu toate acestea, ai parte de momente în care sclipirile de geniu vor fi mai proeminente decât de obicei, de aici şi sfatul de a-ţi nota toate ideile pe care astăzi le ai; în viitorul apropiat le vei putea aduce în plan concret, încununat fiind de succes.

 

Rac
Ar trebui să fie una dintre cele mai bune zile ale ultimei perioade. Ceea ce ar putea să-i strice caracterul acesteia ar fi faptul că începi să le vorbeşti tuturor despre ce anume te îngrijorează şi despre cine te supără. Poate că nu ar strica dacă ai alege o singură persoană pentru a-ţi fi un confident de încredere.

Leu
Ai nevoie de o atitudine foarte echilibrată, astăzi şi asta deoarece ai la dispoziţie prea multă putere interioară decât pot ceilalţi duce. O zi în care nu îţi poţi permite să îi ignori pe cei din jur sau aşteptările pe care aceştia le au. Scoate-ţi masca şi vorbeşte din inimă, este nevoie de multă dragoste şi armonie în jurul tău...

Fecioara
Una dintre zilele în care te vei descurcă mult mai bine dacă vei acţiona din spatele cortinei, fără a-ţi face publice intenţiile. Atunci când ai ceva de spus, spune cuvintele cu un ton plăcut auzului, într-o manieră cât mai plăcută

Balanţă
Mai mult decât oricând, se pare că este momentul pentru a socializa şi pentru a-ţi dezvoltă o reţea nouă de amici şi prieteni. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi, uitând să mai şi munceşti. În ceea ce priveşte parteneriatele tale, cu cât ideile voastre sunt mai "ciudate" şi neobişnuite, cu atât mai bucuros vei fi în urmă rezultatelor acţiunilor.

Scorpion
Astăzi se pare că ai la dispoziţie nu doar energie cât pentru o întreagă centrală nucleară, ci şi un context favorabil exprimării. Toate vor fi bune şi frumoase, mai ales dacă îţi vei da seama că munceşti doar pentru ţine, indiferent dacă urmezi sau nu nişte ordine.

Săgetător
Ce bine ar fi dacă nu ar există obligaţii sau îndatoriri... Mai ales într-o zi în care îţi este atât de uşor să porneşti la drum - la orice nou drum, de altfel. Nu uită că poţi visa cu ochii deschişi şi ai capacitatea de a demara un nou proiect, chiar dacă încă nu ai terminat ceea ce ai început, în trecut.

Capricorn
Deşi tendinţa generală este aceea de a nu te preocupa deloc de ceea ce ai de făcut, bine ar fi să strângi toate fărâmele de energie de care dispui pentru a duce la bun sfârşit ceea ce deja ai început. Şi, mai mult decât oricând, bucură-te de surprizele de care ai parte; puţine sunt cele care te vor supăra.

Vărsător
Parteneriatul cel mai important din viaţă ta - probabil relaţia de cuplu - este "subiectul" dedicării tuturor resurselor tale, astăzi. Chiar dacă ţi se pare că nu ai de ales, încearcă să faci tot posibilul pentru ca între voi să fie armonie. O zi în care s-ar putea să nu fii foarte fericit dacă alegi să rămâi în afară grupului...

Peşti
Este posibil să fii atât de senzitiv astăzi, încât să ajungi să trăieşti cu impresia că fiecare dintre cei pe care îi întâlneşti îţi ascunde câte ceva. Spre sfârşitul zilei este posibil să acţionezi necugetat, grăbindu-te să concluzionezi înainte de vreme.