Berbec
Berbecii trebuie să evite orice conflict sau situaţie tensionată astăzi, mai ales acasă. Nu lăsaţi negativismul să vă cuprindă, ci orientaţi-vă doar spre acele activităţi care vă aduc zâmbetul pe buze. În general este o zi bună, în care puteţi să vă stabiliţi o listă cu priorităţi pentru perioada următoare.

Taur
Taurii astăzi trebuie să se concentreze extrem de mult asupra vietii private. Nu vă permiteţi să fiţi nepăsători. Cei din familie au nevoie astăzi de sfatul dvs. Daţi dovadă de generozitate, iar lucrurile vor decurge normal și firesc.

Gemeni
Gemenii profită de o zi liniştită. Există posibilitate să vă petreceţi timpul în compania celor dragi. Ieşiţi în oraş sau la o plimbare în aer liber şi îndepărtaţi-vă de agitaţia de care aveţi parte zilnic. Cel mai bine ar fi să vă închideţi telefonul.

Rac
Astăzi este posibilă o discuţie cu cei dragi în privinţa planificării unei vacanțe, cât și în dezvoltarea unui hobby de familie, iar părerea dvs. contează pentru membrii acesteia.

Leu
 Cel mai probabil, veți fi solicitaţi să îndepliniți o sarcină urgentă, să comunicați cu cei dragi despre ceva semnificativ și să vă ocupați de treburile gospodăriei. În această seară, puteți călători în locuri cunoscute sau puteți comunica cu persoane care vă plac foarte mult.

Fecioară
Fecioară are astăzi gândul numai la bani. Mulți dintre dvs. vor decide rezolvarea unor probleme financiare. Există posibilitatea să aveţi șansa de a vă mări veniturile. Înainte de a profita de o astfel de perspectivă tentantă, este necesar să calculați cu atenție toate riscurile potențiale.

Balanţă
Nativii din Balanţă vor avea o zi de neuitat. Veţi fi înconjuraţi de prieteni şi de familie şi veţi petrece momente de neuitat împreună. Energiile pozitive transmise de cei dragi vă vor schimba starea de spirit, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

Scorpion
Scorpionii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. Alături de persoana iubită veţi petrece clipe romantice şi astfel vă veţi întâri relaţia. Dacă sunteţi singuri, astrele vă sunt astăzi favorabile. Există o mare şansă să întâlniţi persoana alături de care vă veţi petrece restul vieţii.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de un mare succes. Acest lucru pe care vi-l doriţi de foarte mult timp şi pe care în sfârşit aţi reuşit să îl obţineţi vă va schimba starea. Nu uitaţi de acele persoane care au fost alături de voi pe tot parcursul acestui proces. Un simplu mulţumesc ar putea fi de ajuns.

Capricorn
Capricornii trebuie să se ferească să ia decizii importante. În grabă, riscă să piardă un mic detaliu care va produce greșeli majore în lanţ. Aşadar, vorba: graba strică treaba trebuie să le rămână bine întipărită în minte măcar o vreme, pentru a fi feriţi de necazuri.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie cu picioarele pe pământ, deşi e bine ştiut că le place să viseze cu ochii deschişi. Dacă reuşesc asta, vor evita cu succes un conflict cu cineva din familie. Totodată, nu va fi rău dacă vă faceţi un obicei din a vă măsura cuvintele, iar beneficiile vor veni imediat.

Peşti
Peştii ar urma să primească veşti uimitoare. De fapt, chiar ar putea fi șocaţi de lucrurile pe care ar putea să le înveţe. Ar putea fi vorba despre cineva din familie sau chiar de cel mai bun prieten, a cărui atitudine ar putea să se schimbe radical. Seara primiţi o invitaţie la o petrecere, fiind o bună ocazie de flirt cu cineva interesant