Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să faceţi nişte schimbări acasă, poate aveţi mai mult spaţiu şi luaţi altă mobilă, aparatură de uz casnic. O să vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi o să crească, o să vedeţi contul din bancă, o să aveţi un trai mai bun.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să luaţi mai în serios relaţia cu cineva care se apropie din ce în ce de voi pentru că există chimie. Pe voi vă ofertează nişte oameni de afaceri să vă implicaţi în nişte proiecte care v-ar aduce un plus de notorietate, bani şi o serie de privilegii.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E bine să fiţi mai grijulii cu sănătatea, să vedeţi cum staţi şi să interveniţi cu nişte medicamente dacă zice doctorul. Poate vă uniţi forţele cu ale unei formaţiuni care luptă pentru o cauză, se implica în diverse acţiuni de salvare a mediului, sau a unor oameni şi o să fie cu succes.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Sunt nişte colaboratori interesaţi de voi şi o să vă gândiţi dacă e de mers pe linia asta sau vă mulţumiţi cu jobul pe care îl aveţi. Vi se pot plăti nişte proiecte, ore suplimentare şi să vă rotunjiţi veniturile, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai ridicat, c-aţi muncit mult pentru acest statut.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate-o să plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi poate că şi familia are nevoie de ceva din zona respectivă. Aveţi inspiraţie şi o să puteţi pune în practică o idee, să vă dezvoltaţi chiar pe mai multe planuri şi să faceţi un salt în carieră, să câştigaţi un titlu.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E cineva din străinătate care va duce dorul, vă cheamă în vizită şi o să vă duceţi că şi vouă vă e dor. O porniţi cu forţe proaspete într-o nouă aventură profesională şi o să păstraţi ritmul ca să vă luaţi banii la timp, să daţi randament maxim, să fie eficiență.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Reapare cineva care vă reproşează poate că n-aţi avut ochi şi pentru el/ea, mă rog, c-ar fi fost posibilă o relaţie de cuplu. O să faceţi un efort să vă puneţi de acord cu angajatorii, să lucraţi în tandem, să luaţi şi banii pe care contaţi, că n-aveţi chef de rateuri.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Cu partenerul de viaţă au rămas nişte lucruri de luat în discuţie, ca să vă puneţi de acord, să fie armonie în relaţie. Voi se pare c-o să interacţionaţi cu şefii şi-o să obţineţi de la ei ce v-aţi propus, un salariu mărit sau în avans, o funcţie, o primă, ori o maşină de serviciu.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E cineva care vă iubeşte şi-o să v-o spună, şi se poate să fiţi şi voi pe acelaşi vibrato şi să rezonaţi la unison. O să daţi drumul creativităţii, poate-o să practicaţi un hobby în timpul liber şi o să vă activaţi o nouă dimensiune emoţională, care-o să vă restructureze pe dinăuntru.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Vă găsiţi şi voi un suflet care să vă-nțeleagă, să puteţi fi fericiţi şi să aduceţi pe lume şi un copil se poate. Se pare c-o să vă ocupaţi de interiorul locuinţei, mai reamenajaţi o încăpere, un etaj ca să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă, şi să le faceţi pe plac şi alor voştri.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate-o să le fiţi cumva de ajutor unor rude care se mută, au vreun eveniment la care ar fi de dorit să puneţi umărul cu toţii ca să iasă frumos. O să vă interesaţi de şcoală, a voastră, a copiilor, sunt şi ceva taxe de achitat şi de ales opţionalele, iar unii dintre voi poate vreţi să schimbaţi grupă, să daţi diferenţe pentru alt an de studiu.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate s-aveţi de semnat nişte acte şi să intraţi în linie dreaptă cu toate demersurille importante. Şi voi o să vă concentraţi pe studiu, e un moment bun pentru asimilarea unor informaţii, poate faceţi şi practică, o să aveţi rezultate de top.