Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Sunteți puși pe fapte mari, să vă luați o mașină, să vă mutați, să vă căsătoriți sau poate vă schimbați serviciul. Aveți nevoie de o schimbare. O să plecați pe undeva, chiar și cu treabă, dar să vă și deconectați, că s-a acumulat prea multă oboseală.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să primiți un accept, să luați bani de la bancă pentru o locuință sau poate începeți o afacere care să vă aducă profit, ori aveți nevoie de bani pentru școală. O să vă îngrijiți și de voi să ajungeți la medic, la analize, să urmați poate și niște proceduri, o gimnastică medicală, o fizioterapie, diverse.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se pot întâmpla diverse lucruri care să vă propulseze în carieră și să vă deschidă noi perspective, să vă autodepășiți,  că e un an special pentru voi. Se pare că o să plecați cu grupul într-o excursie mâine, poate e un eveniment prin țară și o să vă duceți cu prietenii.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate vi se încredințează o funcție care să vă ofere șansa să etalați și acele calități pe care, până acum n-ați avut ocazia să le scoateți la vedere și să le exploatați. Colegii, prietenii, or să vă întindă o mână de ajutor să terminați mai repede niște treburi sau să ajungeți la o destinație anume.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E cineva care nu mai poate de dorul vostru și vă cheamă prin țară sau în străinătate să-i faceți o vizită, să locuiți acolo, ori să vă căsătoriți probabil. O să aveți ceva de spus într-un cadru public și o să se țină cont de părerile voastre. Poate luați și un premiu.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să puteți legaliza o situație și să lucrați altundeva, să vă mutați la alt domiciliu, să începeți o specializare și poate plecați din țară. Se poate să investiți niște bani într-o casă, dacă tot vreți să vă căsătoriți sau să nu mai locuiți împreună cu părinții. O să fie o răscolire a banilor din depozitul bancar.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să deveniți mai încrezători în forțele proprii și o să vă apucați de un proiect care să vă aducă beneficii, să vă asigure și banii pentru cheltuielile acestei perioade. O să câștigați niște bani care să vă ofere posibilitatea să petreceți câteva zile departe de casă, într-o stațiune turistică.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Întrevedere cu cineva care vrea să colaborați ca să vă fie folosită măiestria, să iasă un lucru valoros din mâinile voastre și o să-i dați accept. O să vă răsfețe și pe voi cineva, o să vă scoată în oraș, ca să faceți cumva să fie și mai stabilă relația.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, să aveți și niște treburi pe acasă de rezolvat, dar să fie o oră, două și pentru sufletul vostru, să vă destindeți. Aveți toate șansele să vă recăpătați starea de sănătate, tonusul, dacă o să țineți cont de sfatul medicului și o să luați și tratamentul prescris.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să aveți parte de un câștig. Poate ieșiți învingători dintr-un proces, vă recuperați banii, bunurile și o să vă eliberați de o mare povară. O să le faceți un serviciu unor rude sau prieteni. Îi duceți la un consult medical, le întoarceți gestul pe care l-or fi făcut și ei la un moment dat.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să vindeți ceva ca să faceți rost de bani sau cereți unei bănci un credit ca să rezolvați problema. Poate fi o urgență și nu puteți aștepta a la longue. Se poate să plecați într-o deplasare. O fi un congres, o întrunire a breslei și o să fie și un pic de vacanță, așa, intercalat.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să aveți de semnat acte, de făcut teme pentru la școală, să-i ajutați poate și pe copii sau să-i duceți la un club sportiv, ori pentru care manifestă ei înclinații și o să fie ocupați până peste cap. Reapare cineva dintr-o fostă relație ca să repare ce s-a stricat și să vă recucerească și trebuie spus da sau nu.