Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate s-o luați din loc să ajungeți într-o stațiune turistică, să vă oferiți o porție de respiro. Sunteți pe punctul de a vă lansa într-o afacere care permite să vă aducă succes și o să lucrați intens zilele astea să puneți lucrurile în ordine.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să aflați vești bune, primiți invitații pe la evenimente și o să vă puteți destinde, după o săptămână încărcată. Voi vă puteți implica într-un proiect de timp liber și să adunați în jurul vostru niște oameni care să țină pasul cu voi, să fie un beneficiu colectiv.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O ieșire diseară la distracție, la un concert, însoțiți de prieteni v-ar detensiona și ați putea continua și mâine. Se poate s-o porniți și fără cazare asigurată prin țară, în plimbare, că aveți nevoie de o schimbare de peisaj, să vă recreați, să mai uitați de rate și de facturi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să luați o sumă de bani și se poate să vă permiteți o escapadă turistică de două zile măcar, pe undeva prin țară. Se așteaptă un răspuns de la voi referitor la o slujba pe care s-o acceptați, sau nu, și dacă sunteți în derută mai lăsați până luni la decantare, să luați o decizie corectă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vrea să facă parte din viață voastră și să vă împletiți frumos destinele. O definitivare, vă dați acordul pentru un nou proiect, vă înscrieti la o școală, o specializare sau veți face o alegere care-i vizează pe copii.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

V-ați putea oferi un respiro să dați o fugă, o zi, două la aer curat, la prieteni, la rude în alt oraș, să vă refaceți tonusul. Noutăți incitante. Vi se face vreo ofertă de lucru sau e vreun post liber și primiți o numire în funcție, ceva special tot se întrevede.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să porniți într-o călătorie ca să vedeți care e starea de spirit a relației de cuplu și ca să-i dați refresh. Program încărcat la voi. O să vă ocupați și de treburi de serviciu și gospodărești, iar mai spre seară o să ieșiți la un fresh cu prietenii.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E un anturaj care vă scoate din casă și o să fiți expeditivi cu preocupările familiale ca să luați și o gură de oxigen. Or să vă acapareze și pe voi treburile casnice. Pot fi cele de sezon sau aveți în pregătire un eveniment la care veți avea multe de făcut și chiar vreți să iasă totul bine.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate-i faceți o surpriză partenerului de cuplu și aranjați o excursie, fie și de o zi, numai să fiți voi doi în alt decor. Se poate să lucrați la ceva în particular și cu banii pe care-i luați, să vă repeziți mâine, poimâine până la stațiunea preferată, să vă încărcați bateriile.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate vin în vizită nepoții, strănepoții, și o să vă întrețineți frumos cu cei care locuiesc departe și vă lipsesc în mare parte a timpului. Sunteți inventivi și o să dați naștere unor lucruri care să vă pună în valoare, să vă confere și strălucire, să luați și bani, dacă sunt vandabile obiectele respective.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E cineva care vrea să fiți împreună și tot vine cu dovezi de dragoste și o să vă și convingă dacă sunteți în căutarea unei perechi de suflet. Poate descoperiți online câte ceva util pentru casă și o să cumpărați ce vă trebuie și la un preț convenabil, mai ieftin ca să vă încadrați în buget.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Le puteți cere șefilor niște înlesniri, un salariu, două în avans, bonuri valorice, câteva zile libere și să le și primiți. Vă interesați de situația școlară. Poate luați niște măsuri ca să meargă totul strună și să le facă plăcere copiilor să se ducă la toate cursurile. Găsiți voi ceva ingenios.