Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să luaţi şi mai în serios o relaţie care vă poate aduce fericirea şi să vă-ntemeiați o familie, să-ncepeți o viaţă nouă. Poate-ncepeți un proiect care să vă pună în valoare calităţile şi o să vă surprindă cât de frumos or să se-aşeze lucrurile şi să v-aducă şi profit.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se poate să mai cumpăraţi câte ceva pentru casă, e posibil să mai împrospătaţi şi aerul cu o lavabilă ceva, pe-acasă. O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi dacă tot o să vă simţiţi mai bine o să aveţi randament mai bun la slujbă şi chef de viaţă, de distracţie.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Prietenii vor să reluaţi nişte preocupări de timp liber ca să vă mai dezmorţiţi, să va-ncarcați energetic şi s-aveţi inspiraţie. Poate puneţi la punct o strategie de lucru şi o să munciţi în paralel cu serviciul ca să câştigaţi mai mulţi bani c-or să fie cheltuiali masive, acum, în toamnă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să luaţi un surplus salarial, ori poate lucraţi la ceva în particular, e vreo colaborare şi o să strângeţi un capital. O să vi se propună un job, o nouă postură şi o să vă relansaţi pe orbita socială, să atrageţi atenţia prin ceva care va scoate din anonimat.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E cineva care demult vrea să aveţi o explicaţie să puteţi merge mai departe într-o relaţie care-ntr-adevăr are viitor. Noutăţi care să vă dea alt elan, un interes pentru proiecte care să vă scoată din zona de confort şi o să vă descurcaţi pentru că sunteţi pregătiţi, v-aţi antrenat.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Or să vă reuşească demersurile care ţin de acte şi de investiţii - poate găsiţi nişte plasamente bune. Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare, dar să luaţi lucruri de care au nevoie şi ai voştri şi pe care puseserăţi ochii mai demult.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva cu care-aţi fost într-o relaţie şi care vrea să mai încercaţi pentru că s-a schimbat şi-a învăţat ceva din ce s-a-ntâmplat între voi. O să puteţi renegocia un contract şi să cereţi mai mulţi bani, să vă târguiţi şi pentru orele de muncă, să fie mai puţine sau împărţite altfel.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate luaţi o sumă de bani, aşa, pe negândite şi-o să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite care va aprecia gestul. Poate vă interesaţi de înscrierea copiilor la şcoală, la grădiniţă, să alegeţi ce e cel mai bun pentru copiii voştri, ţinând cont şi de buget, să nu-l depăşiţi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să daţi frâu liber inspiraţiei şi-o să puneţi în practică nişte idei care pot fi o rampă de lansare pentru voi în carieră. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie atras de voi, de felul vostru de a fi, de frumuseţea voastră şi să vă cucerească, mai ales pentru că-i daţi voie!

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E momentul să daţi şi pe la medic, în special dacă vă doare ceva, aveţi vreun disconfort. Se întrevede o reuşită în plan familial, poate v-aţi pus de acord în privinţa locuinţei pe care vreţi s-o schimbaţi, ori poate doar s-o măriţi, să mai construiţi o încăpere, un etaj.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să puteţi semna nişte acte, să luaţi avize favorabile şi să avansaţi cu nişte proiecte personale. Cineva care-a tot aşteptat un semn de viaţă de la voi şi nu l-a primit s-a hotărât să facă pasul decisiv şi să dea cărţile pe fatza, să dezgropaţi un adevăr.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate le faceţi un apropo şefilor să vă mai dea nişte bani în plus la salariu, o primă, altceva care să recompenseze efortul. Vin bani de undeva şi o să vă bucuraţi de o lejeritate în mişcare, o să vă puteţi cumpăra şi vouă nişte lucruri şi celor dragi, că nu mai sunteţi strâmtoraţi cu banii.