Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E animaţie în jurul vostru, poate-i duceţi pe copii într-un parc de agrement sau închiriaţi un teren de sport, ca să se joace. Se poate să fiţi în centrul atenţiei c-aţi câştigat un titlu, că e ziua voastră de naştere, că aţi anunţat logodnă, că vă căsătoriţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să apară şi persoana care să vă completeze frumos şi să formaţi un cuplu, c-aveţi nevoie de un umăr de sprijin. Poate plecaţi cu grupul de prieteni într-o excursie de o zi, schimbaţi aerul, vă revigoraţi, ca s-o luaţi de la capăt de luni cu forţe proaspete.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Posibile noutăţi şi la voi în sfera sentimentală şi să vă puteți aşeza la casa voastră, că singurătatea nu e pentru voi deloc. Voi daţi dovadă de generozitate, ca de obicei, şi o să faceți tot felul de acte caritabile pentru cei din jur, care au nevoie de câte ceva.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E rost de o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni şi o să fiţi alături de ei, ori e alt motiv de bucurie, care o să vă tapeteze frumos sufleteşte. Aveţi chef de plimbare şi poate daţi o fugă la malul mării, să faceţi baie, plajă, să vă-ntoarceţi noaptea târziu sau luni dimineaţă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Cineva de la drum lung vă duce dorul şi poate faceţi cumva să vă-ntâlniţi dacă nu duminică, poate weekendul următor. O să vă duceţi pe la mondenităţi şi o să aflaţi care sunt noile tendinţe, pe unde vă situaţi în raport cu ceilalţi şi o să culegeţi idei pe care le puteţi prelucra frumos.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să revină cineva care n-a putut uita, ca să vă continuaţi drumul, să aveţi o viață împreună, vedeţi inima ce zice. Vouă o ieşire cu grupul de prieteni v-ar mai spăla gândurile, v-ar aduce energie şi un optimism care vă lipsesc şi o să vă mobilizaţi. De luni încolo, munciţi la foc continuu.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se pare c-o să întâlniţi pe cineva care să fie în rezonanţă cu voi şi să aveţi sentimentul că puteţi fi împreună. O să vă bucure invitaţia cuiva la un party şi o să fie un bun prilej să reactualizaţi vechi prietenii şi relaţii pe care e bine să le conservaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Şi voi poate primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi o să vă sporească încrederea că aţi făcut alegerea potrivită. Se pare că aveţi program intens de vizite, evenimente pe care nu vreţi să le rataţi, pentru că vă consolidaţi poziţia pe scena socială în felul ăsta.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate faceţi o plimbare. O să luaţi şi voi parte la diverse momente festive care să vă-ncarce frumos, sufleteşte şi poate daţi de careva pe-acolo cu care s-aveţi ce discuta şi să vă-nțelegeți.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E cineva care se luptă să vă convingă să reluaţi o relaţie care-şi pierduse suflul, dar şanse mai aveţi să mergeţi înainte. Se pare c-o să vă acordaţi mai mult timp liber, pe care să-l petreceţi cu familia, poate daţi o raită pe la staţiunile de la malul mării sau de la munte.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate o să vorbiţi mai des cu rudele apropiate, fraţi, surori, veri, nepoţi, pentru c-aveţi nevoie unii de alţii, cel puţin în perioada asta. E posibil să vă refaceţi o căsnicie sau abia acum o s-apară cineva care să fie exact ce vă trebuie pentru viitor, să formaţi o echipă.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Vi se face o invitaţie la plimbare şi pe care o puteţi lăsa şi pentru alt weekend, timp de două luni o să tot călătoriţi. Poate vă duceţi la o ceremonie şi o să fie o atmosferă mai oficială, dar o să vă-ncadrați în peisaj, o s-aveţi şi voi starea potrivită, asortată momentului.