Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să exploraţi o sursă de bani şi să reuşiţi cumva să puneţi deoparte o sumă pentru ocazii speciale. O să puteţi legaliza nişte acte, să avansaţi cu situaţiile care ţin de o investiţie sau de angajarea undeva, sau de înscrierea la o şcoală, la o formă de învăţământ.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă faceţi noi prieteni să aveţi cu cine să ieşiţi serile pe undeva sau în week-end să plecaţi în excursii. Apar oportunităţi de colaborare, şi o să luaţi mai mulţi bani, o să vă puteţi extinde, ca să vă meargă şi mai bine în afaceri, să fie o resuscitare a carierei.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O invitaţie pentru sfârşitul de săptămână la distracţie şi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă fie companion de viaţă. Se poate să faceţi nişte cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan, dar or fi apărut lucruri de care aveați nevoie mai demult şi o să le puteţi cumpăra - mai ieftin.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Şi la voi relaţia sentimentală are de câştigat, o să vă faceţi timp să ieşiţi pe la evenimente şi într-un city break - şi asta mai des. Voi poate vă faceţi planuri legate de casă, de întemeierea unei familii şi poate faceţi un împrumut, evaluaţi cheltuielile, ca să ştiţi în ce buget să va-ncadrati.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E undă verde la călătorii, poate daţi de un last minute şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu ca să aduceţi un plus de prospeţime în relaţie. O problemă de sănătate se rezolvă, poate să fie vorba şi despre cineva din familie care a-ncheiat un tratament şi-acum se văd rezultatele.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să exploraţi o sursă de bani şi să faceţi ceva pentru voi şi ai voştri cu acei bani. Se poate să vă duceţi la vreun eveniment, o inaugurare de sediu, o lansare de produs, la un concert, o gală sportivă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate faceţi un efort financiar să vă luaţi altă maşină, ori casa a devenit neîncăpătoare şi căutaţi altceva. Provocări incitante la voi, un salt în carieră, o reuşită în plan personal, vă căsătoriţi, o s-aveţi copii, ori poate copiii voştri se bucură de vreun succes.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O veste de bun augur de la cineva care vă iubeşte şi sentimentele par să fie împărtăşite, să fie o relaţie de viitor. O să vă puteţi asocia cu nişte oameni care vor lucra cot la cot cu voi la un proiect care va lua amploare până la sfârşitul anului.

Săgetător

Se poate să fie zi de salariu şi să aveţi de cheltuială în perioada asta. Se poate s-aveţi câştig de cauză într-o negociere c-o să aveţi toţi aşii în mânecă şi se-anunţă bani, pe care să-i primiţi în mod constant c-o să fie de lucru.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Sfera partenerială este sub lupa şi o să vă bată gândul să faceţi pasul cel mare spre căsătorie până la sfârşitul anului. Voi vă puteţi extinde afacerile şi să vă mobilizaţi ca să faceţi faţă unui efort de durată c-o să lucraţi şi în paralel, la diverse.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să aveţi ceva important de discutat cu fraţi, surori, nepoţi, rude apropiate să se facă lumină într-o chestiune de familie. O să puteţi semna nişte acte şi să va-nscrieti la un concurs, la un interviu, să mai faceţi un salt în cariera c-aţi tot bătut pasul pe loc.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Vi se acordă nişte bonusuri, o recompensă bănească şi o să munciţi mai cu tragere de inimă în continuare. Voi vă puteţi găsi nişte colaborări care să v-aducă un surplus financiar şi o să vedeţi în timp, pe care le veţi păstra, poate chiar pe toate.