Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să rezolvaţi mai multe treburi deodată şi o să faceţi progrese şi la slujbă şi-n viaţa personală. Se-anunţă un câştig şi e posibil să investiţi în locuinţă, ca să le faceţi pe plac şi alor voştri, care poate v-au rugat mai demult să cumpăraţi anumite lucruri.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să primiţi o invitaţie în afara ţării şi dac-aveti timp bani şi o companie agreabilă o să vă duceţi. O s-aveţi succes în sfera comunicării, o să puteţi semna şi acte, vă puteţi şi deplasa ca să daţi drumul unor afaceri care promit bani şi recunoaştere publică.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva în timpul unei excursii şi o să vă doriţi o relaţie pentru că e chimie acolo. Se iveşte ocazia să câştigaţi mai mulţi bani pentru nişte proiecte suplimentare şi o să mergeţi mai departe cu unele dintre ele, dacă nu cu toate.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Încep să vi se recunoască nişte merite şi o să luaţi un premiu ori poate contează doar la stima de sine care o să fie în creştere. Or să vă invadeze toate stările, dar cu folos, c-o să deblocaţi o serie de situaţii care v-au ţinut pe loc şi-acum o să fie pe repede-nainte.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate-aveți emoţii c-o să susţineţi un examen ori poate cei mici au o probă anume de trecut un test şi o să fie cu succes. Se crează o conjunctură numai bună pentru plecat pe undeva la aer curat sau vă invită cineva la un eveniment care îi va strânge şi pe ceilalţi prieteni din alte zone.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Sunt nişte prieteni care vor să vă ia cu ei într-o plimbare şi or să vă convină traseul, destinaţia, o să vă deconectaţi. V-aţi putea îngriji de sănătate şi să vă faceţi nişte analize, să vă duceţi la control, poate sunt şi ceva şedinţe de fizioterapie şi o să fie o îmbunătăţire vizibilă a stării organsimului.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O s-ajungeţi la un eveniment care să vă deschidă nişte uşi spre o altă profesie ori spre un hobby incitante. O ieşire în lume o să vă reconecteze la spiritul echipei din care faceţi parte şi de care v-aţi desprins de o vreme că v-aţi luat cu alte treburi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O veste surpriză de la cineva care zice că vine în vizită şi dacă sunteţi deja plecaţi poate vă-ntâlniţi prin ţară, prin lume. Se pare că tot primiţi invitaţii de ieşit din casă, dar păreţi mai selectivi decât de obicei şi o să alegeţi varianta optimă, să ştiţi sigur că o să vă simţiţi cel mai bine.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vă faceţi planuri pentru evenimentul care va avea loc în curând o nuntă, un botez, aniversarea cuiva apropiat. Poate-ati luat, deja, o decizie cu privire la banii din cont pe care urmează să-i investiţi, vă luaţi casă, maşină, intraţi într-o afacere în care chiar credeaţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care o să vreţi să-l vedeţi şi în continuare şi puteţi forma un cuplu stabil - e an bun de mariaj. Se întrevăd activităţi deconectante în formula de grup şi o să petreceţi câteva ore în compania prietenilor, a colegilor de breaslă, mai ales dacă vă duceţi la un team building.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Pe voi se pare c-o să vă scoată la un film, într-un club, cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească şi voi o să vă lăsaţi cuceriţi. O stare de bine şi o să primiţi veşti bune, o să revedeţi oameni care va inspiră, vin cu sfaturi, idei care să vă prindă bine în afaceri, în viaţa personală.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E cineva care v-a dus dorul şi vă căuta, vă scoate la plimbare şi o daţi o altă dimensiune relaţiei. S-ar putea să vă intre nişte bani şi s-aveţi de buzunar dacă vrei să plecaţi pe undeva la distracţie, să mai vizitaţi nişte locuri c-aveţi nevoie de mai mult spaţiu, de mişcare.