Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea. Seara mergeți în vizită la un prieten, unde reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur(21 apr. – 21 mai)

O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere. Vă sfătuim să tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați. Aveți mari șanse de reușită, cu condiția să nu vă pripiți.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu stați prea bine, dar nu este cazul să vă îngrijorați. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți conta pe rude.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

 Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere și ați și început să puneți detaliile la punct. Aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. Nu neglijați odihna, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Leu(23 iul. – 22 aug.)

 Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitați speculațiile, pentru că riscați să aveți de-a face cu autoritățile. După-amiază ar fi bine să nu acționați în pripă.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legați o prietenie durabilă. Aveți grijă să nu deveniți prea visător! Riscați să lăsați o impresie greșită celor apropiați.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

 E cineva care vrea să vă vadă, să vă comunice un fapt important, poate fi și o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, e ceva care o să vă lase muți de uimire. Se poate să vă scoată cineva la o plimbare și să primiți și un cadou, care o să vă meargă direct la inimă.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Ați putea onora și voi invitația la ziua cuiva din alt colț de țară și să vă întoarceți mâine, dacă drumul vă ia câteva ore bune. Totul e să aveți unde dormi. Grupul de prieteni vine cu o propunere de activitate deconectantă și o să luați și voi parte la o plimbare, la un sport de agrement.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

Invitație mai de gală, la o lansare, premieră cinematografică sau teatru. Relația sentimentală poate lua o nouă turnură și să fiți de comun acord să vă căsătoriți până la sfârșitul anului.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poți primi niște știri, informații care să-ți strice starea de spirit și să te destabilizeze moral. Încearcă să nu pleci urechea chiar la tot ce auzi și să treci totul prin filtrul minții.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

După mult timp, astăzi reușiți să petreceți duminica în familie. Vă sfătuim să aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavostră!

Pești(19 febr. – 20 mart.)

Poate o sa va respectati promisiunea facuta celor mici, familiei, sa plecati pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul, sa revedeti niste buni prieteni, rude. Se observă o distractie care vă cam scoate banii din buzunar – poate fi o nunta sau vreo aniversare – cu fast – in familie.